Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats A-Arm

Länkarmsbussningar, eller A-Armsbussningar som det kallas på fyrhjulingar sitter i infästningspunkten mellan A-arm och ramen på din ATV eller UTV. Bussningarna har som uppgift att a-armarna ska kunna fjädra upp och ner med minimal friktion för att fyrhjulingens fjädring ska fungera optimalt.

Varje a-arm har i regel två infästningspunkter mot ramen på fordonet och vid dessa infästningspunkter sitter a-armen fast med en bult. Där bulten går genom a-armen sitter vanligtvis en bussning i plast eller gummi som gör att a-armen kan röra sig fritt. A-Armsbussningar är ofta hårt utsatta för både smuts, lera och vatten samt under hård belastning av fordonets tyngd när fjädringen får arbeta i terrängkörning, detta gör att bussningarna slits och kan orsaka glapp i infästningarna.

Förutom att ett glapp i a-armsbussningar kan göra fordonet obehagligt att framföra kan det i förlängningen medföra att själva a-armen eller infästningen i ramen slits sönder. Många fyrhjulingar har smörjnipplar vid dessa infästningspunkter som bör smörjas regelbundet, inspektera också a-armarna för glapp då och då och byt bussningar vid behov.

Enklaste sättet att kontrollera a-armar för glapp är att lyfta upp ett hjul i taget så det hänger fritt för att sedan rycka i hjulet upp och ned och känna och kolla efter gladd i infästningarna mot ramen.

Filtrera
162 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 162 produkter
Visar 48 av 162 produkter