Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Spacers

Spacerplattor och spacerbultar som flyttar ut hjulen på din fyrhjuling vilket gör att du kan montera större däck utan att de tar i skärmarna eller för att förhindra att snökedjorna du monterar på vintern tar i stötdämpare eller hjulhusen.

Spacerbultar eller Spacerplattor?

Spacerbultar är universal, mycket enkla att montera, oberoende av bultmönster och passar alla fyrhjulingar och finns i två varianter:

Tumgänga 3/8 UNF för Polaris ATV (Utom 550XP och 850XP)

Milimetergänga M10x1.25, som passar alla Japanska, Kinesiska och Taiwanesiska fyrhjulingar samt Arctic Cat, Can-Am och Polaris 550XP och 850XP.

Spacerbultar breddar 1,5 tum, ca 38mm, och fungerar utmärkt på både arbetsfyrhjulingar och maskiner som används förnöjeskörning, kör du uteslutande med mycket tung last kan däremot spacerplattor vara att föredra.

Vi har sålt bultspacers i över tio år och aldrig haft en reklamation på en bult som skadats eller gått av på grund av överbelastning.

Spacerplattor är beroende av bultmönster, är du osäker på vilket bultmönster du har, mät diagonalt tvärs över två hjulbultar på din ATV, du bör få fram ett mått som är 110, 115, 145, 136 eller 156mm.

Bultmönster anges enligt följande:

Tex 4/110 (4 bultar i navet, 110mm diagonalt tvärs över två av bultarna)

Spacerplattorna finns i flera varianter men de vanligaste bredderna är antingen en, en och en halv eller två tum. Spacerplattor är det kraftigaste alternativet och fungerar på ATV, UTV eller Quad som utsätts för extremt höga påfrestningar.

Bultmönsterlista ATV 

Nedan finner du de vanligaste bultmönstrerna på ATV och UTV: 

4/110 - De flesta Japanska och Kinesiska 4WD ATV, tex. Suzuki, Honda, Yamaha, Goes, CF-Moto, SMC, Kymco, TGB mfl. Även Bak på vissa Quad maskiner tex Suzuki och Dinli 450
4/115 - De flesta Arctic Cat modeller, Även Bak på vissa Quad maskiner tex Yamaha
4/137 (Även benämnt 4/136)  - De flesta Can-Am/Bombarider, Även äldre Kawasaki Modeller
4/144 - Främst fram på vissa Quad maskiner, Tex Suzuki, Honda, Dinli 450 mfl.
4/156 - De flesta Polaris ATV, Även fram på vissa Quad maskiner, Tex Yamaha och SMC 500

Bultdimension ATV/UTV

Nedan finner du de vanligaste storlekarna på hjulbultarna på ATV & UTV:

M10X1,25 - Standard på nästan alla Japanska och Kinesiska fyrhjulingar, används även p åde flesta Can-Am & Arctic Cat ATV

3/8-24 (Tumgänga) - Används på i Princip alla polaris modeller utom XP modellerna som istället har millimetergänga (M10x1,25). 

M12x1,25 / 1,5- Sitter på vissa större modeller av UTV, i regel tyngre maskiner.

Filtrera
27 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 27 produkter
Visar 27 av 27 produkter