Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bränsleslang

Bränsleslang till fyrhjulingar och UTV i ett stort antal utföranden och modeller för att passa dina behov. Bränsleslangen går från bränsletanken till förgasare eller spridaren på din fyrhjuling, ofta med en bensinkran, bränslepump eller vakuumkran emellan vilket betyder att bränsleslangen ofta är uppdelad i flera mindre bitar.

Många fyrhjulingar har väldigt speciella slangar som är formpressade för att passa det ganska trånga utrymmet mellan bränsletanken och förgasaren eller spridaren och andra ingående delar. När du köper bränsleslag är det viktigt att du väljer en slang av en kvalitet som tål alla typer av bränsle och att slangen passar i de anslutningar du har på din fyrhjuling.

När du monterar slangen är det också viktigt att du drar slangen mellan anslutningarna så att det inte uppstår kraftiga böjar eller knäckar på slangen då detta kan förhindra flödet i slangen.

Filtrera
31 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 31 produkter
Visar 31 av 31 produkter