Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Dödmansgrepp

Ett dödmansgrepp, eller killswitch, är en säkerhetsanordning som monteras på styret på din ATV, Quad eller MC.

Dödmansgreppet fungerar genom att en flexibel lina fästs i föraren, lämpligtvis runt handleden eller liknande, linan är i sin tur ansluten till en strömbrytare och när linan dras ut tillräckligt långt, det viss säga om föraren ramlar av fordonet, så bryter strömbrytaren strömmen till tändningen och stänger av maskinen.

Det finns två vanligt förekommande typer av dödmansgrepp och beroende på vilken typ av fordon du skall montera den på behöver du känna till skillnaderna:

TYP NC (Normally Closed) – Öppnande

Används I regel på fordon med batteri. Ett öppnande dödmansgrepp fungerar genom att den kopplas in i serie med signalen som går till tändspolen på din maskin och öppnar kretsen när den aktiveras.

TYP NO (Normally Open) – Slutande

Används I regel på fordon utan batteri, det vill säga motocross, vissa Quad modeller eller andra mindre eller äldre typer av fordon. Ett dödmansgrepp av typen slutande kopplas kot tändspolens primära anslutning och jordar signalen när den aktiveras.