Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Gräsklippare

Gräsklippare för användning med ATV eller UTV. En gräsklippare används för att underhålla ängar och grönytor när du önskar ett finare klippresultat än en slaghack kan åstadkomma. En gräsklippare till fyrhjuling besår av en eller flera roterande knivar, likt en traditionell gräsklippare fast större, till skillnad mot en slaghack som har en vals med roterande så kallade slagor.

ATV gräsklippare finns i flera olika utföranden där motorstyrka och kapacitet ofta är det som skiljer de olika modellerna åt, vidare finns det modeller som antingen dras bakom maskinen eller monteras framför så att fyrhjulingen får ett liknande åkgräsklipparaggregat i fronten men av kraftigare variant. Beroende på hur området ser ut där du ska klippa kan en bak eller frontmonterad gräsklippare vara att föredra, en frontmonterad gräsklippare medger enklare manövrering och låter dg komma åt trånga utrymmen medans en gräsklippare du drar bakom fyrhjulingen fungerar bra på större ytor med mer svängrum.

Både front och bakomonterade atv gräsklippare kan i regel monteras snedställt mot fyrhjulingen, så att du kan köra med klipparen nära stängselstolpar eller gärdsgårdar utan att köra i med fyrhjulingen.