Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kedjerullar & Kedjeskydd

Kedjerullar, Kedje och svingarmskydd till Quad modeller. Quad fyrhjulingar är oftast kedjedrivna och för att skydda svingarmen mot slitage från kedjan sitter ofta kedjerullar monterade på ramen över och under svingen som tar emot kedjan när maskinens fjädring rör sig upp och ner.

För att skydda själva svingarmen och även hjälpa till att styra kedjan sitter det även ett svingarmsskydd runt främre delen och en kedjestyrare vid bakdrevet.

Dessa komponenter tillsammans hjälper kedjan att styras korrekt och förhindrar att svingarm, ram och motor skadas av kedjans rörelse.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter