Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Oljesticka

Oljesticka till ATV och UTV. En oljesticka sitter i motorn på din fyrhjuling eller UTV och är ofta lågt belägen på motorblocket, ibland placerad bakom en inspektionslucka.

Oljestickan ska kunna skruvas ut enkelt för hand och är till för att du snabbt ska kunna kontrollera fordonets oljenivå. På oljestickan är det ofta två markeringar, en för låg och en för hög nivå, ibland är detta även utskrivet på stickan som ”Min” och Max”.

När du kontrollerar oljenivån brukar i regel den optimala nivån vara mitt emellan dessa streck eller markeringar. Oljestickan på moderna fyrhjulingar fungerar även oftast som påfyllningshål för olja när du gör ett oljebyte eller ska fylla på olja.

När du ska kontrollera oljenivån på din maskin är det viktigt att du placerar fyrhjulingen på ett plant underlag, efter att motorn varit igång några minuter stänger du sedan av den och lossar oljestickan, rengör stickan med en trasa och skruva sedan ner stickan igen och skruva ut den direkt så ska du se nuvarande oljenivå.

Notera att olika tillverkare föreskriver olika sätta att mäta med oljestickan, på vissa tillverkare skall stickan skruvas ner helt medans på vissa skall stickan endast placeras i hålet utan att skruvas i botten. Kontrollera mot din manual vad som gäller för din maskin.

Filtrera
18 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 18 produkter
Visar 18 av 18 produkter