Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinschvajer

Vinschvajer i stål till ATV och UTV vinschar. Stålvajern är den klassiska typen av vajer som sitter som standard på de flesta originalmonterade vinschar på fyrhjulingar.

Stålvajern kan ofta fås i olika diametrar och längder för att passa olika vinschars dragkraft och användningsområden, förutom användning på elvinschar förekommer även stålvajer på många handvinschar.

En stålvajer består av ett antal hårt tvinnade ståltrådar, Kardeler, som bildar en lång sammanhängande lina, i ena änden där vajern monteras i vinschtrumman är änden ofta bränd för att inte vajern ska fransa sig men det förekommer stålvajrar som har en skruvanslutning som fästs i trummans kant, denna anslutning är ovanlig på ATV vinschar och förekommer i regel bara på större offroad vinschar med ståltrumma.

I andra även av vajern sitter en ögla som ofta har en förstärkning i sig, så kallat kaus, där vinschkroken fästs.

De flesta ATV och UTV vinschar på marknaden har en stålvajer på mellan 5-6 millimeter i diameter och en längd på 10 till 15 meter.

Diameter och längd på vajern avgörs dels av eventuellt hål i vinschtrumman som vajern skall tryckas igenom, dels hur stor vinschtrumman är så vajern går att rulla upp helt på trumman.

Vill du lära dig mer om vinschvajer och andra vinschlinor, läs vår omfattande guide här!