Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Spridare

En spridare sitter på modernare fyrhjulingar med fyrtaktsmotor och ersätter förgasaren. Fyrhjulingar med bränsleinsprutning har ofta beteckningen EFI (Electronic Fuel Injection) och det betyder att den konventionella förgasaren är utbytt mot en spridare som styrs av en motorstyrenhet (ECU).

Medans spridare har varit standard på bilar sedan 90 talet kom detta tämligen sent på fyrhjulingsmarknaden och sitter framförallt på fordon byggda på 2010 talet och framåt även om det förekommer något äldre modeller som var tidigt ute med bränsleinsprutning.

Spridaren är oftast en mycket bättre och driftsäkrare lösning än förgasaren som är väldigt komplex att ställa in och har många ingående delar som kan strula. Med bränsleinsprutning får du en i grunden simplare konstruktion på själva tillförseln av bränsle men istället en mycket mer komplex elektronik.

På fyrhjulingar med fler än en cylinder sitter en spridare per cylinder och spridaren är oftast placerad i insugsröret på fyrhjulingar. En spridare är i regel mycket enkel att byta efter att man konstaterat att den är trasig.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter