Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Startmotor

Kompletta startmotorer för ATV & UTV, enkelt och smidigt sätt att byta ut din trasiga startmotor och få i gång din maskin igen. I vårt breda utbud av startmotorer för fyrhjulingar och Side by Side har vi kompletta startmotorer som enkelt monteras istället för in brända originalstartmotor, med samma infästningsmått och kontakter gör du bytet snabbt och enkelt och kan återuppta arbetet på nolltid.

En startmotor sitter på alla maskiner med elektrisk start och är en liten elmotorn som drar igång motorn istället för att du ska beröva dra igång motorn för hand med dragstart eller motsvarande.

Startmotorn sitter bultad på motorn och har ett drev som kopplas mot en startkrans i motorn, när du trycker på startmotorn drar den runt motorn tills den startar och ett frihjul gör sedan att startmotorn inte försätter snurra när motorn fått fart. Själva startmotorn är jordad i fyrhjulingens motorblock och är ansluten med en kraftig kabel som går till startrelät som är den del som skickar ström vidare från batteriet till startmotorn när du trycker på startknappen.

Det vanligaste felet på startmotorer är att kolen som sitter i elmotorn helt enkelt slitits ut, i vissa fall kan man byta endast kolen om man är bekväm med att demontera startmotorn, i många fall är det smidigare och snabbare att byta hela startmotorn däremot vilket är en enkel reparation. Startmotorn sitter i regel bara med två skruvar i bakkant och är instucken i motorn där den kuggar i ett kugghjul, lossa bara kabeln till startmotorn, demontera den gamla och skruva dit en ny så är du snart igång igen.

Filtrera
146 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 146 produkter
Visar 48 av 146 produkter