Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Drev

Framdrev och Bakdrev till kedjedrivna ATV och Quad Modeller. På fyrhjulingar som inte har kardanaxlar för att sköta kraftöverföringen mellan motor/växellåda och hjulen används i stället en kedja som löper över drev placerade fram vid motorn och bak vid bakaxeln.

Dreven finns ofta att välja på i olika storlekar till samma maskin där antalet tänder är det som skiljer dem åt, beroende på hur många tänder du har på fram och bakdrev ändras utväxlingen mellan motorn och hjulen vilket ger olika egenskaper för maskinen. Monterar du ett litet framdrev i förhållande till ett stort bakdrev får du en snabb acceleration men lägre toppfart, ändrar du förhållandet så kan du få högre topphastighet eller lägre motorvarv i samma hastighet men med sämre acceleration som följd. Ofta förhåller man sig till originaldrevningen och går upp en storlek på framdrev eller ett par storlekar på bakdrevet för att prova sig fram vilket som fungerar med den körning och egenskaper man är ute efter. Som regel brukar man säga att ändring av en kugg på framdrevet motsvarar tre kuggar på bakdrevet.

Drev har standardiserade mått för avstånd mellan och storlek på kuggar för att man enklare ska kunna köpa en matchande kedja, storleken benämns ofta som 420, 428 eller 520 där 520 är den absolut vanligaste storleken på moderna fyrhjulingar mellan 300–500 kubik och 428 brukar användas på mindre modeller och lekfyrhjulingar.

Filtrera
49 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 49 produkter
Visar 48 av 49 produkter