Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fjärrstyrning

Fjärrstyrning till 12v och 24v Vinschar på ATV och UTV fordon. En fjärrstyrning är ett väldigt behändigt hjälpmedel vid offroadkörning eller arbete i skog och mark då det ger dig fler möjligheter om du behöver dra dig loss, dra till dig stockar som ska lastas eller på annat sätt använda vinschen som fyrhjulingar ofta är utrustade med.

Fjärrstyrningar finns i flera olika modeller och utföranden och olika vinschtillverkare använder i viss mån olika tekniker eller anslutningssätt för fjärrstyrningar till sina vinschar, nästan alla 12 eller 24 volts vinschar på marknaden fungerar i grunden på samma sätt när det kommer till styrning av vinschen varför många fjärrstyrningar går att anpassa till den inkoppling som just din vinsch har.

Vill du lära dig mer om de olika inkopplingarna och varianterna på fjärrstyrningar kan du läsa mer i vår guide.

Fjärrstyrning kan enkelt delas upp i två olika grundläggande kategorier:

Trådlös Fjärrstyrning, även kallat Radiostyrning:

En trådlös fjärrstyrning har en sändare och mottagare som kommunicerar trådlöst, sändaren är den kontroll du håller i handen och mottagaren monteras på ditt fordon eller vagn i anslutning till vinschens relä. Det finns lösa fjärrsatser som kopplas in på ditt befintliga vinschrelä och skickar då samma typ av signal som vinschknappen på styret gör, dessa kan användas tillsammans med eller i stället för vinschknappen på styret, andra typer av fjärrsatser har vinschrelät inbyggt och ersätter ditt befintliga relä.

Båda typerna fungerar på samma sätt genom radiovågor på en specifik frekvens som gör att vinschrelät slår till. Ofta har trådlösa fjärrstyrningar en räckvidd på 15-30 meter och mottagaren bör inte placeras bakom för mycket kåpor och liknande.

Trådade Fjärrstyrningar:

En trådad fjärrkontroll har en lång kabel, ofta 3-4 meter, som ansluts i en fast kontakt som monteras i karossen på ditt fordon. En fjärrkontroll av denna typ är ett bra komplement till vinschknappen på styret på din maskin då den låter dig stå strax vid sidan av ditt fordon om du behöver vinscha dig loss ur en krånglig situation och det föreligger vältrisk med föraren på fordonet.

En trådad fjärrkontroll har sina begränsningar i räckvidd med är å andra sidan en mer analog och driftssäker lösning som sällan strular eller får slut på batteri i fjärren.

Filtrera
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 produkter
Visar 23 av 23 produkter