Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kylarslang

Kylarslangar på fyrhjulingar och UTV är tillverkade av gummi och silikonmaterial och ofta med en kord av tyg som åldras med tiden och blir spröda med risk för läkage som följd, ha som regel att inspektera dina kylarslangar regelbundet efter skador och slitage för att undvika att det går hål på kylarslnagen när du är ute och kör.

Kylarslangar på fyrhjulingar är ofta väldigt specifikt böjda och har ofta förminskningar vilket gör det svårt att ersätta med en vanlig rak universal slang, monterar du en slang som inte är anpassad efetr ditt fordon som minskar flödet på kylarvattet genom att du måste böjja slangen i en vinkel som låter mindre vatten passera genom den så är risken stor att din fyrhjuling kommer överhettas med stor risk för motorskador som följd.

När du byter kylarslangar så tänk på att byta till nya slangklämmor samtidigt så du inte riskerar att slangarna lossnar på grund av en utsliten slangklämma.

Filtrera
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 17 produkter
Visar 17 av 17 produkter