Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tumgas & Rullgas

Tumgas och Rullgas till fyrhjulingar och Quad, Kompletta rullgaskit och tumgashus samt reservdelar till dessa för flera olika modeller och märken av fyrhjulingar.

Som standard sitter det i princip alltid tumgas på fyrhjulingar, på många modeller kan man montera rullgas i stället vilket kan vara bekvämt när man åker långa sträckor i jämn terräng, för offroad eller skogskörning rekommenderas inte rullgas på fyrhjulingar.

Tumgasen sitter på höger sida styret och på fyrhjulingar med fyrhjulsdrift sitter ofta knappen för att byta mellan två och fyrhjulsdrift på tumgashuset, Söker du denna knapp så hittar du dem i kategori som vi kallar ”Knappsats Styre”.

Filtrera
20 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 20 produkter
Visar 20 av 20 produkter