Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsvätska

Bromsvätska används i alla fordonstyper med hydrauliska bromsar, de flesta moderna ATV, UTV och Motorcykelmodeller har idag hydrauliska bromsar.

Bromsvätskan används i bromssystemet för att överföra kraften från när du drar i bromshandtaget eller trycker på bromspedalen till bromsoken eller bromstrummorna som i sin tur trycker på bromsbelägg eller backar vilket ger bromsverkan.

Bromsvätska finns framför allt i tre olika varianter idag och har följande beteckningar:

DOT 4

DOT 5

DOT 5.1

Dot 4 & 5.1 Kan blandas

Dot 5 får EJ Blandas med någon annan klassificering

De absolut vanligaste typerna av bromsvätksa som används idag är DOT 4 och DOT 5.1, dessa bromsvätskor är hygroskopiska vilket betyder att de drar åt sig vatten och fukt, därför behöver bromsvätskan bytas med ca 2 års intervaller för att inte riskera att bromssystemt skall drabbas av korrision.

I Regel står det vilken bromsvätska du ska använda direkt på locket på din Huvudbromscylinder, står et DOT 4 eller DOT 5.1 på locket kan du använda vilken so av dessa, skillnaden är framförallt kokpunkten där en DOT 5.1 bromsvätska har högre kokpunkt och är därför bättre lämpad för högpresterande maskiner som används i racing.

DOT 5 bromsvätska som är mycket mindre vanlig är en silikonbaserad bromsvätska som är icke-hygroskopisk vilket betyder att den ej drar åt sig fukt. Du Kan däremot inte använda denna bromsvätska i ett bromssystem som ej är anpassat för det då det kan skada packningar och andra komponenter i bromssystemet.

Filtrera
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 2 produkter