Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tankgivare

Tankgivaren sitter i regel monterad i bränsletanken på din ATV eller UTV och består oftast av en flottör som sitter på en lång arm.

Flottören fungerar som ett flöte och flyter ovanpå bränslet i bränsletanken, beroende på nivån av bränsle i tanken ger flottören olika utslag tlll själva tankgivaren som den är kopplad till via armen. Med denna information räknar sedan din hastighetsmätardisplay ut nivån av bränsle i tanken och visar upp detta för dig på hastighetsmätardisplayen.

Ett vanligt fel är att flottören i tankgivaren har fått en skada och därför läcker bränsle in i den så att den inte kan flyta längre, det är lätt hänt att detta sker då bränslet i sig är starkt frätande men även på grund av orenheter som tillkommer när du tankar eller på grund av slag och vibrationer som uppstår under normal körning med en fyrhjuling. Det är inte helt ovanligt att kontaktstycket till tankgivaren skakat loss så kontrollera att tankgivaren är ansluten till kabelstammen genom att följa kabeln längs tanken.

Tankgivaren sitter normalt skruvad in i tanken ovanifrån, du lossar den enkelt genom att skruva loss den uppifrån och trär sedan ut den genom hålet i bränsletanken.

På Tankgivaren sitter ofta en två ledad kabel som går till ett kontaktstycke som du sedan lossar för att byta till en ny givare.