Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kopplingsvajer

Kopplingsvajer sitter framför allt på Quad modeller med manuell växellåda, kopplingsvajern går från kopplingshandtaget på vänster sida styret ner till en hävarm på sidan av motorn, ofta på höger sida.

När du drar i kopplingshandtaget gör kopplingsvajern så att hävarmen lyfter kopplingens lameller och mellanskivor och maskinen hamnar då i friläge så att du kan växla utan att växellådan är under belastning.

Kopplingsvajern är viktig att kontrollera så att den inte är för spänd eller för slapp då en dåligt inställd kopplingsvajer inte kommer aktivera eller släppa på kopplingen som tänkt vilket kan leda till ökat slitage på lameller eller växellåda.

En kopplingsvajer är även en bra del att ha liggande i reserv då den har en tendens att gå av vid sämsta tänkbara tillfälle, och utan en ny kopplingsvajer kommer du bli stående tills du fått fatt i en ny.

Filtrera
56 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 56 produkter
Visar 48 av 56 produkter