Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Luftfilterrengöring & Olja

Produkter för rengöring och underhåll av luftfilter. Många luftfilter på ATV, UTV och MC kan och bör rengöras med jämna mellanrum för att säkerställa att din motor får rätt blandning av luft och bränsle och på så sätt prestera optimalt.

Många luftfilter är idag av skumfilter typ vilket gör att de enkelt kan tvättas med tvättmedel anpassat för luftfilter och sedan oljas in för att säkerställa god filtrering av även de minsta partiklarna. Ett igensatt luftfilter kan göra att din fyrhjuling går dåligt eller får sämre motorprestanda än vanligt, det ger också en högre bränsleförbrukning och risk för skador om smuts och partiklar tar sig igenom filtret.

Med rätt luftfiltertvätt och luftfilterolja kan du enkelt förlänga luftfiltrets livslängd och säkerställa att din maskin presterar som den ska. Tänk på att inte använda lösningsmedel som ej är avsedda för att tvätta luftfilter med som bensin, diesel eller lacknafta, dessa medel kan skada filtret och speciellt om filtret är limmat så kan starkt frätande medel lösa upp limmet och förstöra filtret.