Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Plogdelar

Reservdelar och lösa delar av plogblad till ATV och UTV. I kategorin plogdelar hittar du lösa plogblad, plogramar samt reservdelar till dessa från olika tillverkare av snöplogar.


En snöplog till fyrhjuling består i regel av tre delar, ett plogblad, en plogram och ett plogfäste. Plogbladet och plogramen är i regel universellt och ser samma ut oberoende på vilket fordon det monteras på, skillnader på plog typ och utföranden förekommer men själva bladet och ramen kan flyttas fritt mellan olika fordon. Plogtillverkare kan använda samma plogram för flera olika typer av blad men ett plogblad och en plogram från olika tillverkare passar oftast inte ihop.


Plogfästet är den del som ofta är modellanpassat till ditt fordon, flera plogtillverkare delar infästningsmått för plogfästet och därför kan samma fäste passa flera olika plogmärken.

Filtrera
58 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 58 produkter
Visar 48 av 58 produkter