Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information
Info kommer inom kort

Bandsats

Camso / Camoplast tillverkar marknadens bästa bandsatser för året runt bruk, med sina slitstarka drivmattor tar du dig fram oslagbart bra både sommar och vintertid.

Fördelarna med bandsatser från Camso är många, högsta kvalitét, anpassad utväxling för alla fyrhjulingsstorlekar och flest applikationsmöjligheter är några, att du kan köpa lösa monteringssatser och byta ut endast monteringssatsen när du byter ATV är en annan, det gör att du kan ha samma bandsats i flera säsonger och endast köpa ny monteringssats om du byter ATV.

Filtrera
115 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 115 produkter
Visar 48 av 115 produkter

Bandsats

GUIDE -BANDSATS ATV


Behöver man modifiera sin ATV eller UTV för att kunna montera bandsats?

Nej - I de allra flesta fall har vi en modellanpassad monteringssats, då är monteringsdetaljerna anpassade för just din modell. Har du en nyare ATV från 2000 och framåt så har vi nästan alltid modellanpassade monteringssatser.


Hur lång tid tar det att skifta mellan bandsats och hjul?

Det är första gången det tar tid att montera en bandsats, då är det viktigt att man följer medföljande instruktioner för vilka inställningar som skall göras. Vid första montering så installeras fästplattor för stabiliseringsstag i fyrhjulingen samt injustering av banden görs, fästplattorna kan man låta sitta kvar om man vill skifta mellan hjul och band. Nästa gång man monterar och demonterar så kommer det gå mycket snabbare. Det tar endast något längre tid än att byta hjul, beroende på märke och modell.


Om jag byter min ATV eller UTV, kan jag flytta med mig bandsatsen?

Ja - oftast, bandsatserna är designade att passa nästan alla ATV och UTV. Det är monterings satserna som brukar skilja dem åt. Kontakta oss så undersöker vi exakt vad du behöver göra för att få dem att passa på en ny modell.


Hur mycket effekt behöver jag för att använda bandsats?

Mindre än med däck! Bandsatserna kräver en lägre effekt, banden är utrustade med ett mindre drev i dess konstruktion vilket gör att du behöver ungefär ⅓ mindre effekt. Drevningen i satsen gör att den växlas ned, och mer effekt når banden.