Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bandsats

Camso / Camoplast tillverkar marknadens bästa bandsatser för året runt bruk, med sina slitstarka drivmattor tar du dig fram oslagbart bra både sommar och vintertid.

Fördelarna med bandsatser från Camso är många, högsta kvalitét, anpassad utväxling för alla fyrhjulingsstorlekar och flest applikationsmöjligheter är några, att du kan köpa lösa monteringssatser och byta ut endast monteringssatsen när du byter ATV är en annan, det gör att du kan ha samma bandsats i flera säsonger och endast köpa ny monteringssats om du byter ATV.

Bra att veta om ATV & UTV Bandsatser:

Behöver man modifiera sin ATV eller UTV för att kunna montera bandsats?

Nej - I de allra flesta fall har vi en modellanpassad monteringssats, då är monteringsdetaljerna anpassade för just din modell. Har du en nyare ATV från 2000 och framåt så har vi nästan alltid modellanpassade monteringssatser.

Hur lång tid tar det att skifta mellan bandsats och hjul?

Det är första gången det tar tid att montera en bandsats, då är det viktigt att man följer medföljande instruktioner för vilka inställningar som skall göras. Vid första montering så installeras fästplattor för stabiliseringsstag i fyrhjulingen samt injustering av banden görs, fästplattorna kan man låta sitta kvar om man vill skifta mellan hjul och band. Nästa gång man monterar och demonterar så kommer det gå mycket snabbare. Det tar endast något längre tid än att byta hjul, beroende på märke och modell.

Om jag byter min ATV eller UTV, kan jag flytta med mig bandsatsen?

Ja - oftast, bandsatserna är designade att passa nästan alla ATV och UTV. Det är monteringssatserna som brukar skilja dem åt. Kontakta oss så undersöker vi exakt vad du behöver göra för att få dem att passa på en ny modell.


Hur mycket effekt behöver jag för att använda bandsats?

Mindre än med däck! Bandsatserna kräver en lägre effekt, banden är utrustade med ett mindre drev i dess konstruktion vilket gör att du behöver ungefär ⅓ mindre effekt. Drevningen i satsen gör att den växlas ned, och mer effekt når banden.

Läs vår kompletta bandsatsguide för att lära dig mer!

Filtrera
114 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 114 produkter
Visar 48 av 114 produkter