Jobba hos oss

Lediga jobb

Just nu söker personal till följande tjänster.


E-handels Assistent / Administratör

Lager / pack o plock

Mekaniker / reparatör

Kundtjänst telefon / mail

Butikssäljare på heltidE-handels Assistent / Administratör

Som E-Handels assistent kommer du arbeta bland annat med produktadministration, webbshopsadministration och skapa innehåll för att säkerställa den bästa möjliga kundupplevelsen. Arbetet innefattar omväxlande uppgifter som kräver både noggrannhet och ett välstrukturerat arbetssätt såväl som uppgifter där kreativitet och nyfikenhet behövs.


Tjänsten innefattar arbetsuppgifter som:


*Produktadministration där du säkerställer att nya produkter och produktgrupper kommer upp på siterna och innehåller den information och de bilder som behövs för att man tydligt ska förstå vad de är för produkt och dess egenskaper.


*Innehålls skapande som kan innefatta produktguider eller artikelinformation som vägleder kunden till köp.


*Underhåll och uppdateringar av befintliga produkter och innehåll


*Assistera vid kampanjer och ny lanseringar i form av uppföljning och skapande av kampanjsidor


Vi söker dig som är motiverad och målmedveten som kan arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt och som brinner för att skapa en grym kundupplevelse. Du bör ha ett starkt intresse av försäljning och god förståelse för hur produkter och produktgrupper på bästa sätt presenteras för att optimera konvertering.


Vidare kräver tjänsten att du:

Har mycket god dator vana, god kunskap i Excel, Är en skicklig skribent med intresse av att skriva välformulerade texter. Har god förståelse för SEO. Är nyfiken med en positiv can-do attityd. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Behärskar du även norska eller finska är det starkt meriterande. Har du tidigare erfarenhet av ehandel eller grafisk produktion med kunskaper i bild eller videoredigering är det starkt meriterande.

Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)


Lager / pack o plock

Vi söker timanställda till vårt lager i Högsbo som kan hoppa in och arbeta måndagar/tisdagar enligt överenskommelse. Arbetet består av att plocka varor till kundorder som skall skickas. Packa paket, samt att packa upp och leverera in nya varor som ankommer till lagret. Är du intresserad hör av dig till Andreas G.


Mekaniker / reparatör:

Vi söker dig som vill arbeta med oss i vår verkstad. Arbetet som skall utföras är enklare service och reparationer på moped och fyrhjulingar.

När: Under sommar säsongen 2022. Vi söker mekaniker på en heltids tjänst på vikariat fram till hösen 2022. Och även en mekaniker på en tjänst med tim-anställning under våren sommaren 2022. Hör av dig om du vill veta mer om tjänsten. Är du intresserad hör av dig till Andreas G.


Kundtjänst telefon / mail

Vi söker nu säsongs jobbare till vår butik som kan stötta oss med att serva kunder och svara på deras frågor. Som kundtjänst medarbetare hos oss kommer du att besvara enklare frågor via mail och telefon. Frågorna behandlar vanligtvis information av våra produkter (mopeder, ATVer & tillbehör till dessa), bokningar i vår verkstad och andra funderingar som rör verkstan. Även kontakt med med kunder i butiken kan förekomma! Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor som kommer se till så att du får den information som behövs för att utföra arbetet. Är du intresserad hör av dig eller läs mer i annons.


Butikssäljare på heltid

Jobbet som butikssäljare hos oss innebär att möta kunder i butiken och att svara på frågor via telefon & mail. Utöver att hjälpa kunder med information om produkterna vi säljer lägger du som butikssäljare också orders i vårt affärssystem, hanterar finansiering och utlämningar av mopeder & ATVer! Andra arbetsuppgifter, exempelvis att hålla i ordning i butiken & fylla på hyllor, tillkommer också.

Har du erfarenhet av arbete i butik eller annat serviceyrke, gillar att möta kunder och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö? Är du dessutom intresserad av mopeder och fyrhjulingar? Hör gärna av dig till oss redan idag, ansökningarna behandlas löpande! Är du intresserad hör av dig eller läs mer i annons.