Jobba hos oss

Lediga jobb

Just nu söker personal till följande tjänster.


* Mekaniker / reparatör Mölndal
* Lager / pack o plock Göteborg
* Sommarjobb Lager / pack o plock Göteborg
* Sommarjobb Kundtjänst telefon / mail 
Göteborg
* Butikssäljare på heltid Mölndal


Mekaniker / reparatör

Är du en duktig mekaniker? Letar du efter ett nytt spännande jobb?

Vi söker en hungrig och engagerad person med eget driv som passar in i vårt team. Arbetet innebär att arbeta som mekaniker i verkstaden med service, felsökning och reparationer av fordon. Hos oss är ordning och reda otroligt viktigt, både i arbetet på golvet och i datasystemet. Vi tar för givet att du alltid håller rent och snyggt runt dig och att du alltid ser till att kunderna får bästa tänkbara service.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara en duktig fordonsmekaniker som har erfarenhet av felsökning, reparationer och service av fordon.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Omfattning: Tjänsten är heltid tillsvidareanställning, vi tillämpar 6-mån provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.
Frågor om tjänsten och ansökan kontakta andreas@atvhuset.se eller 0313614132.
Publicerad 2024-04-01Sommarjobb Lager / pack o plock
Vi söker personal för pack och plock av varor på vårt e-handels lager under juni, juli och aug. Arbetet består av att plocka varor till kundorder som skall skickas. Packa paket, samt att packa upp och leverera in nya varor som ankommer till lagret. Är du intresserad hör av dig till Andreas B. Meddela vilka veckor du kan arbeta. Frågor om tjänsten och ansökan kontakta andreas@atvhuset.se eller 0313614132

Publicerad 2024-04-16Lager / pack o plock

Vi söker timanställda till vårt lager i Högsbo som kan hoppa in och arbeta måndagar/tisdagar enligt överenskommelse. Arbetet består av att plocka varor till kundorder som skall skickas. Packa paket, samt att packa upp och leverera in nya varor som ankommer till lagret. Är du intresserad hör av dig till Andreas B. Frågor om tjänsten och ansökan kontakta andreas@atvhuset.se eller 0313614132


Publicerad 2024-04-16


Sommarjobb Kundtjänst telefon / mail

Vi söker nu säsongs jobbare. Som kundtjänst medarbetare hos oss kommer du att besvara enklare frågor via mail och telefon. Frågorna behandlar vanligtvis information av våra produkter, hur man gör restur osv. Tjänsten är på kontor i Högsbo. Är du intresserad hör av dig till Andreas B. Meddela vilka veckor du kan arbeta. Frågor om tjänsten och ansökan kontakta andreas@atvhuset.se eller 0313614132

Publicerad 2024-04-16Butikssäljare på heltid

Jobbet som butikssäljare hos oss innebär att möta kunder i butiken och att svara på frågor via telefon & mail. Utöver att hjälpa kunder med information om produkterna vi säljer lägger du som butikssäljare också orders i vårt affärssystem, hanterar finansiering och utlämningar av mopeder & ATVer! Andra arbetsuppgifter, exempelvis att hålla i ordning i butiken & fylla på hyllor, tillkommer också.

Har du erfarenhet av arbete i butik eller annat serviceyrke, gillar att möta kunder och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö? Är du dessutom intresserad av mopeder och fyrhjulingar?