Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

A-Arm Skydd

Skydd till A-Armarna, även kallat länkarmarna, på fyrhjulingar och UTV för dig som kör i skog och mark med din maskin och vill känna dig säker över att drivknutar och damasker är skyddade för slag och stickskador.

A-Armsskydd monteras på under a-armen på din fyrhjuling eller UTV, på modeller med individuell fjädring/delad bakaxel (IRS)eller så kallade Trailing Arms som är vanliga på Can-Am kan a-armsskydd monteras på a-armarna fram och bak, för modeller med stel bakaxel monteras a-armsskydd fram och en hasplåt för bakre slutväxeln och svingen.

I regel levereras dagens fyrhjulingar med en typ av skydd för a-armarna av enklare variant i plast, dessa originalskydd fungerar bra för dig som kör din fyrhjuling mestadels på väg och skogsstigar.

Använder du din maskin i mer aktivt arbete eller för hård terrängkörning kan dessa originalskydd uppgraderas med kraftiga skydd i aluminium eller HDPE plast som täcker a-armarna bättre och skyddar mot tuffare terräng.

A-Armsskydd är oftast mycket enkla att montera tack vare sin modellanpassade passform och kan spara dig mycket tid och pengar då en av de vanligaste skadorna på drivknutsdamasker och axlar är stickskador från pinnar och grenar som sticker upp i skogen.

Med A-armsskydd monterat skyddar du effektivt axlarna på din maskin.

Filtrera
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 14 produkter
Visar 14 av 14 produkter