Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Oljefilter

Oljefilter till ATV och UTV från kända tillverkare till bra priser. Oljefiltret har en oerhört viktig uppgift på fyrhjulingar, utv och mc då motorer på dessa fordon i regel har tämligen små oljevolymer, om inte oljan renas ordentligt från smuts och partiklar är det stor risk att motorn tar skada vilket kan orsaka dyra och tidskrävande reparationer.

Hos oss hittar du framför allt oljefilter från Hiflo eller Original oljefilter. Vi har sålt oljefilter från varumärket Hiflo under mer än 10 år och Hiflo är det mest etablerade eftermarknadsoljefiltret till ATV, UTV. MC och andre fordonstyper som finns. Med tusentals sålda Hiflo Filter över åren kan vi med all säkerhet rekommendera detta filter till din maskin, det är dessutom oljefilter vi gärna använder själva i våra egna maskiner.

Oljefilter på fyrhjulingar förekommer framför allt i två olika utföranden:

Spin-on filter som monteras utanpå motorn består av plåt med filtermaterial inuti, filtret skruvas på en gängad tapp på motorn och tätar mot motorblocket med en o-ring. Dessa oljefilter sitter ofta i framkant på motorn och lossas med en oljefilteravdragare eller större tång. Ofta är utrymmet begränsat runt oljefiltret och det kan därför vara svårt att komma åt med en stor tång, då kan en oljefilteravdragare vara en god idé att investera i för at göra oljefilterbytet enklare.

När du återmonterar ett spin-on filter smörjer du o-ringen med lite motorolja och drar endast åt filtret med handkraft.

Insatsfilter är ett oljefilter som sitter monterat inne i motorn, i regel bakom en lättåtkomlig lucka som ofta lossas med två till tre skruvar med 8mm skalle. Oljefilterlocket har en O-ring som tätar locket mot motorblocket som rekommenderas att bytas vid oljefilterbyte. Innanför locket sitter ett filter i ett pappmaterial med en plåtkärna som ofta trycks på en tapp i motorn och säkras med en liten fjäder mot oljefilterlocket för att hållas stadigt på plats.

Att byta olja och oljefilter regelbundet på ATV och UTV är av största vikt för att motorn ska hålla över lång tid, det är små oljevolymer i dessa fordon varpå oljan slits i större mån än på bilar som ofta har många gånger mer olja, mindre oljevolym innebär ofta att den utsätts för mer värme och samma olja färdas runt i motorn oftare vilket gör att den behöver bytas oftare. En mindre motorvolym gör också att det vatten oljan drar åt sig vid växlingar mellan varm och kall motorn blir mer påtaglig vilket även det sliter på oljan. Följ alltid rekommendationerna i din användarmanual hur ofta tillverkare rekommenderar att du byter olja och kontrollera vilka oljespecifikationer som föreskrivs.

Filtrera
58 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 58 produkter
Visar 48 av 58 produkter