Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Hytt

Tillbehör för hytten på din UTV, tak, dörrar och bakre paneler av olika typer och utföranden för att passa ditt behov. En UTV kommer i regel endast med en störtbur från fabriken för att skydda förare och passagerare om fordonet skulle rulla, till denna störtbur finns det oftast både kompletta hytter och olika lösa delar av hytten att köpa.

Beroende på vilken typ av arbete som ska utföras med maskinen, hur den används eller vad klimatet där UTV’n används avgör hur omfattande hytt som krävs på din maskin. I det enklaste utförandet utrustar man ofta störtburen med tak och framruta och har då ett enkelt vind och väderskydd för föraren och passageraren.