Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Luftburk

En luftburk sitter på fyrhjulingar och UTV och är den del som luftfiltret sitter monterat i. Luftburken brukar vara placerad under sadeln på fyrhjulingar för att sitta skyddat för smuts och damm medan den på en UTV ofta är belägen antingen i hjulhuset eller mellan stolarna.

De flesta luftburkar på moderna fyrhjulingar är ganska tillslutna för att skydda luftfiltret mot lera och vatten och därigenom förhindra att detta tar sig in i motorn där det kan göra stor skada.

Luftburken är ansluten till förgasaren eller spjällhuset med en gummislang som sitter fast med slangklämmor i var ände, vidare har luftburken en öppning för att ta in luft till förbränningen.

I regel är det inte att rekommendera att försöka öppna upp luftburken för att få in mer luft då det riskerar att utsätta luftfiltret för onödigt mycket smuts och damm.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter