Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Schackel

Schacklar för användning med elvinschar, brytblock och dragstroppar. En schackel används ofta tillsammans med dragstroppar eller remmar för att skapa en snabb och säker anslutning mellan en förankringspunkt och en vinsch.

En schackel är en ögla med en skruv eller bult i som kan öppnas med handkraft eller enklare verktyg för att snabbt kunna öppna öglan och sammanlänka en dragstropps två ändar varpå ett brytblock eller en vinschkrok an hakas i på ett säkert sätt.

Schacklar finns i olika storlekar och utföranden för att passa många drag och lyftarbeten och är ett smart vinschtillbehör att förvara i din fyrhjuling eller UTV’s packlåda då man aldrig vet när det kan komma väl till pass.

Förutom olika storlekar på schackeln förekommer skillnader i material, kapacitet och typ av ögla. Vanliga schacklar är ofta formade som ett U och lämpar sig ofta väl till att ansluta två kättingar medan den rundare typen av schackel, formad lite som en bubbla, kallas lyrschackel och ofta är bättre anpassad för användning med stroppar, rep och band som löper lättare i schackeln.

Förutom konventionella schacklar i stål har så kallade ”Soft Schackles” blivit populära i både offroad och marina kretsar då de kombinerar mycket hög styrka och tillförlitlighet i anslutningen med att vara otroligt enkla och snabba att ansluta och bekväma för händerna att arbeta med .

Att det dessutom flyter i vatten, inte rostar eller ärgar och inte kräver några verktyg för att öppna gör dem väl lämpade för användning i marin miljö eller offroadkörning där vatten och smuts är en naturlig del av terrängen.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter