Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Insugsgummi

Insugsgummi är den delen som sitter mellan cylinder och förgasaren. Den kopplar ihop dessa två delar. Vanligt fel på maskiner är att den får torrsprickor som gör att luft kan sippra in. Det gör att luft/bränsle blandningen blir felaktig och med för att fyrhjulingen går dåligt eller inte går alls.

Ett insugsgummi är den del som sitter mellan förgasaren eller spjälhuset och cylindern eller topplocket på en ATV eller UTV. Ett insugsgummi på maskiner med förgasare är i regel tillverkat av gummi och sitter fast i cylindern eller topplocket med ett par skruvar samt kläms fast förgasarens hals med en slangklämma men kan även vara fäst i förgasaren med pinnbultar.

Ett insugsgummi är ofta tillverkat i gummi för att skapa en stabil men flexibel anslutning mellan förgasare och motorn, när motorn är igång skapas vibrationer och utan viss flexibilitet i insugsgummit hade det lätt kunnat skadas.

Nackdelen med att insugsgummit är tillverkat i gummi är att gummi åldras och blir skörare och mer benäget att spricka med tiden, om det skapas torrsprickor eller andra skador i insugsgummit finns det risk att maskinen drar tjuvluft med dålig gång som följd. För att testa om ditt insugsgummi är trasigt kan man ta en flaska startgas och spraya försiktigt runt insugsgummit när motorn är igång, om maskinen går upp i varv hastigt av detta förekommer det någon typ av läckage runt gummit som måste inspekteras och åtgärdas.

Filtrera
50 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 produkter
Visar 48 av 50 produkter