Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styrleder

Styrleder till ATV och UTV. Styrlederna sitter monterade på styrstagen som i sin tur är kopplade till fordonets styrstång som går upp till styret eller ratten, när du svänger är det styrlederna som ser till att maskinen ändrar riktning.

En styrled är ledad för att kunna följa den individuella fjädringen när du kör i ojämn terräng och likt alla typer av leder och lager slits dessa leder ut med tiden. Styrlederna sitter i regel ganska utsatt till för lera och vatten som kan tränga in och orsaka slitage, utöver detta rör sig leden nästan konstant vid körning och utsätts titt som tätt för stora krafter i form av slag från stockar och stenar vid körning i terräng.

En styrled är i regel enkel att byta då de ofta sitter med en bult eller mutter i styrstången och hjulhubben, den lossas sedan från styrstaget genom att lossa låsmuttrarna och skruva loss leden från staget.

De flesta styrleder har olika gängning beroende på om det är inre eller yttre styrleden och säljs ofta i satser om två styrleder där du får båda styrlederna till en sida på maskinen, i kittet ingår då en yttre och en inre styrled som har olika gängrotation för att passa styrstången.

Filtrera
58 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 58 produkter
Visar 48 av 58 produkter