Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Motorkåpor

En motor på en ATV eller UTV består i regel av två yttre motorkåpor och ett inre motorblock. Det inre motorblocket innehåller i regel växellådsdelar och vevpartiet, dessa block är ofta matchade exakt mot varandra, så kallat blueprintade, och kan därför inte säljas löst utan endast som en sats med båda blocken matchade mot varandra.

Utanpå det inre motorblocket sitter i regel en kopplingskåpa och en statorkåpa, dessa kan lossas för service och underhållsarbeten som att byta lamellpaket eller stator. Ofta sitter dessa kåpor med ett antal skruvar med 8mm skalle och kan demonteras efter att man tömt motorn på motorolja.

Filtrera
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 2 produkter