Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Skruvdubb

Skruvdubb för fyrhjuling är ett bra alternativ för dig som vill ha bättre grepp på is och snö under vintern. Det är enkelt att montera skruvdubb på ATV, UTV eller Quad. Perfekt för dig som inte vill montera snökedjor. Monteras med skruvdragare med bitshylsa, mm hylsa eller det medföljande verktyget (verktyg ingår endast i dubb med härdad kärna)


Det finns olika dubbar för olika användningsområden:

Härdad kärna - Dubb som går att återanvända flera säsonger, för dig som vill kunna köra på asfalt eller hårt underlag utan att dubben slits ut direkt.

Finns i olika utstickslängder och förpackningsstorlekar. 1-4mm utstick rekommenderas för asfaltskörning och ca 50-75st dubbar per däck

Enkel Skruvdubb - För dig som kör på is eller plogar garageuppfarten, ger extra grepp på is och hala underlag. Slits snabbare än härdade dubb men kostar en bråkdel.

Alla dubbar har 5mm utstick och finns med olika längder på gängan. 50-75st dubbar per däck rekommenderas.

Vill du lära dig mer om olika dubb? Läs vår omfattande skruvdubbs guide.

 

Filtrera
33 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 33 produkter
Visar 33 av 33 produkter