Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Hjulbult

Hjulbultar på fyrhjuling och UTV är i regel pressade fast i navet som fordonets fälg sedan monteras på. Hjulbultarna sitter vanligtvis pressade från baksidan navet och fungerar som pinnbultar som sticker ut i navet, på bultarna hänger du sedan på ditt hjul och skruvar fast det med hjulmuttrarna.

Hjulbultar på ATV och UTV kommer i en mängd olika dimensioner och storlekar och är oftast direkt anpassade för just ditt fordon när det kommer till längd på bulten och diameter på de splines som håller fast bulten i hjulnavet.

Alla våra hjulbultar är direkta ersättningar till Original och du får då samma gängstigning som dina originalbultar vilket betyder att du slipper byta hjulmuttrarna som i sin tur ofta är speciellt anpassade för fälgen ditt fordon har.

Det är lätt hänt att en hjulbult knäcks eller att man drar gängpajj efter ett antal monteringar och demonteringar av hjulen och då är det bra att det finns satser med nya bultar för att snabbt och enkelt byta. Hjulbultar kan i regel bytas utan specialverktyg och man brukar kunna använda ett skruvstäd och lämpliga hylsor eller distanser för att pressa ut de gamla bultarna och pressa i nya.

Filtrera
58 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 58 produkter
Visar 48 av 58 produkter