Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Drivrem Slaghack & Gräsklippare

Drivremmar till slaghackar, betesputsar och gräsklippare för ATV och Fyrhjulingar. Stort sortiment av drivremmar till olika märken och modeller av ATV gräsklippare och slaghackar.

De flesta modeller av klippare som används tillsammans med fyrhjuling eller UTV har en rem mellan motor och knivar eller vals som klipper gräset, drivremmarna sitter ofta mellan en slungkoppling monterad på redskapets motor och en remskiva som klipparens vals eller knivdisk är monterad på.

Remmen på en ATV slaghack är ofta en V-Formad drivrem av tålig gummiblandning med en förstärkt kärna av tyg eller annat material som fungerar som armering för gummit.

Den absolut vanligaste orsaken till rembrott på slaghackar och gräsklippare är att remmen utsatts för hög värme genom överbelastning, ofta beror detta på att remmen slirar om maskinen överbelastas vid klippning i för högt eller tungt gräs. Kör du med slaghacken på en väldigt överväxt yta och du hör att motorn går tungt behöver farten sänkas eller klipphöjden ökas.

Om klipparen överbelastas kommer remmen snabbt att börja slira på remhjulen varpå hög värme utvecklas väldigt snabbt och detta sliter snabbt sönder drivremmarna. Genom att köra i lämplig hastighet, med rätt klipphöjd beroende på underlaget som ska klippas och hela tiden lyssna på motorvarvet på klipparen kan man enkelt undvika rembrott.

Upplever du att din slaghack inte riktigt orkar med klippningen du har framför dig kan det vara e god idé att byta från hammarslag till y-slagor då dessa ger mindre friktion mot underlaget vilket gör att slaghacken belastas mindre och därmed sliter mindre på drivremmarna.

De flesta slaghackar har dubbla drivremmar medan de flesta gräsklippare har en rem som går till varje knivdisk.

Det är alltid en väldigt bra idé att ha ett par uppsättningar med extra remmar hemma till din slaghack då det kan vara svårt att få tag i rätt mått i en vanlig detaljhandel och remmarna tenderar att gå sönder vid sämsta tänkbara tillfälle, ha alltid en uppsättning remmar hemma i reserv så behöver du inte bli stående med arbetet.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter