Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Flakvagn

Flakvagnar för ATV och UTV i olika storlekar och utföranden för att passa alla sorters sysslor på gården eller i skogen.

Våra olika typer av flakvagnar för ATV passar de allra flesta användningsområden och underlättar arbetet med att flytta jord, grus eller annat material och finns i flera olika storlekar och med olika funktioner för att passa alla typer av behov. En mindre gårdsvagn är det perfekta substitutet för skottkärran och sparar ryggen vid transport av mindre mängder material medan våra större flakvagnar med boggi snabbt och enkelt flyttar större mängder material.

Förutom att transportera löst material som grus, jord, flis eller grenar kan du med enkelhet även transportera längre stockar eller plankor i de flesta flakvagnar genom att plocka bortgavlarna fram och bak på vagnen.

Vi har gårdsvagnar och flakvagnar i alla olika storlekar med lastkapacitet på upp till 1500k och alla vagnar vi säljer är väl beprövade vagnar av hög kvalitet med smarta funktioner som underlättar förflyttning av material till och från arbetsplatsen.

Med en bra flak eller gårdsvagn till din fyrhjuling får du helt nya användningsområden för maskinen och sparar både tid och energi genom att du kan lasta mer per vända och få med dig alla saker du behöver till området du ska arbeta på för dagen. Har du en liten gård eller bara en större trädgård vet du att tiden ofta inte räcker till för att hinna med alla sysslor som behöver göras, löven ska samlas upp, stängsel ska lagas eller grenar från höstens stormar ska plockas upp, gör dig själv en tjänst och skaffa en smidig vagn istället för att gå fram och tillbaka med skottkärran så får du mer tid och energi över.

Filtrera
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 12 produkter
Visar 12 av 12 produkter