Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Flakvagn

Flakvagnar för ATV och UTV i olika storlekar och utföranden för att passa alla sorters sysslor på gården eller i skogen.

Våra olika typer av flakvagnar för ATV passar de allra flesta användningsområden och underlättar arbetet med att flytta jord, grus eller annat material och finns i flera olika storlekar och med olika funktioner för att passa alla typer av behov. En mindre gårdsvagn är det perfekta substitutet för skottkärran och sparar ryggen vid transport av mindre mängder material medans våra större flakvagnar med boggi snabbt och enkelt flyttar större mängder material.

Förutom att transportera löst material som grus, jord flis eller grenar kan du med enkelhet även transportera längre stockar eller plankor i de flesta flakvagnar genoma tt plocka bort fram och bakläm.

Vi har gårdsvagnar och flakvagnar i alla olika storlekar med lastkapacitet på upp till 1500kg.

Filtrera
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 9 produkter