Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsvajer Bak

Bromsvajern till bakbroms sitter på många fyrhjulingar som har en mekanisk broms på styret, ofta på vänster sida, som används som färdbroms och ofta i kombination med en mekanisk spärr på handtaget som fungerar som parkeringsbroms.

Bakbromsvajern går ofta från styret bak till bromsoket eller bromstrumman som antingen sitter ute vid hjulen eller på kardanaxeln på din fyrhjuling, men vajern kan också gå från bromshantaget till fotbromspedalen och dra i denna mekaniskt vilket aktiverar de hydrauliska bromsarna.

På moderna vägregistrerade fyrhjulingar med registreringsform MC (L7E) är det vanligt att det sitter en bromsvajer som går till fotbromsen för att fungera som parkeringsbroms vilket är ett krav för att fyrhjulingen skall bli godkänd vid besiktning.

På äldre fyrhjulingar fungerar bromsvajern helt enkelt som en konventionell färdbroms och drar i en hävarm som ofta sitter på en bromstrumma bak. Har du dålig bromsverkan kan detta bero på en för uttänjd eller trög bromsvajer och då kan denna behöva bytas.

Filtrera
67 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 67 produkter
Visar 48 av 67 produkter