Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Snabbfästen Lastrack

Snabbfästen och tillbehör till lastracket på din ATV eller flaket på din UTV. Snabbfästen som kan användas för enkel och smidig montering av olika tillbehör på din fyrhjulings lastrack fram eller bak.

På många av dagens fyrhjulingar finns det färdiga fästpunkter för snabbfästen i lastracken, dessa fästpunkter är till för att du på ett snabbt sätt ska kunna montera en ATV Väska eller annat tillbehör snabbt och smidigt utan att behöva skruva fast det med u-bultar eller göra åverkan på lastracket genom att borra i det eller liknande.

Flera fyrhjulingstillverkare har egna typer av snabbfästen i sina lastrack som de benämner lite olika, gemensamt är att dessa snabbfästen oftast används i lastrack av kompositplast som har hål med speciella former för att passa märkets snabbfästen. Många UTV modeller har motsvarande fästpunkter i sidan på flaket bak.

Polaris Sportsman och Ranger modeller har ofta lastrack eller hål i sidan på flaken för Polaris Lock and Ride fästen.

Can-Am har ett system som kallas Lin-Q som delas med deras Snöskoter och vattenskotermärken.

CF-Moto & Segway ATV delar samma typ av snabbfäste i sina lastrack som bland annat gr under namnet CF Moto Connect eller Quick Connect.

 Arctic Cat körde på många av sina modeller med Speedrack fästen för alla möjliga typer av utrustning.