Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Dragkrokar & Fästen

Dragkrokar, dragkroksförlängare och andra relaterade produkter till draget på din ATV eller UTV. Vill du enklare kunna koppla på och av din vagn eller andra redskap som kopplas på dragkroken på din maskin? Kolla in våra dragkroksförlängare som flyttar ut dragkroken och förenklar på och avkoppling av din vagn, slaghack eller annat redskap.

De flesta fyrhjulingar och UTV modeller har någon typ av draganordning baktill för att kunna dra vagnar, redskap eller andra tillbehör bakom din maskin. De vanligaste typerna av dragkrokar bak på fyrhjulingar är en standard 50mm dragkula av likadan typ som sitter på bilar, då storleken på dragkrokar i stort är standardiserat inom Europa så kan de flesta typer av bilkärror dras med en dragkrok på din ATV.

På många fyrhjulingar sitter dragkroken ganska långt in vilket kan göra på och frånkoppling av en vagn svår och krånglig, har du problem med detta är våra dragkroksförlängare det perfekta tillbehöret då de flyttar ut dragkulan en bra bit för att förenkla tillkoppling av vagnar, ofta är dragkroksförlängaren av en förstärkt konstruktion vilket ger högre tillförlitlighet när du hänger på en tung vagn eller redskap.

De vanligaste typerna av anslutning av dragkrokar på ATV och UTV modeller är:

Fast Anslutning:

En fast anordning där dragkroken och dragkrokens fäste är fast monterat i fyrhjulingens chassi/ram baktill, oftast bultad med kraftiga bultar i ramen. På maskiner med fast ansluten dragkrok finns det ofta dragkroksförlängare eller 2 tums dragkroksanslutningar att köpa till för att flytta ut dragkroken.

Två Tums (2-Tums) Dragkroksanslutning:

Många moderna fyrhjulingar och speciellt traktorregistrerade modeller, har en 2 tums anslutning av dragkroken baktill. På Fyrhjulingen sitter då en mottagare som är ett fyrkantigt hål med 2 tum (ca 5,08cm) bredd/höjd där en dragkrok kan tryckas in och låsas fast med en sprint eller bult och mutter.

Detta är en smidig lösning då du enkelt kan byta mellan olika dragkrokar och annan utrustning som passar i 2 tums profilen.

En och en kvart tum (1 ¼-Tums) Dragkroksanslutning:

Som ovan en fyrkantig anslutning för dragkrokar eller andra fästen, har använts främst på vissa Polaris modeller. Till detta drag finns det adaptrar som omvandlar 1 ¼ tums anslutningen till den vanligare 2 tums profilen.

Förutom bakre dragkroksförlängare hittar du även främre dragkroksprofiler för flera modeller vilket är ett mycket bra tillbehör för dig som använder din fyrhjuling eller UTV till att ranchera släpvagnar eller motsvarande. I Sortimentet hittar du även nya dragkulor, 3-vägs dragkrokar för flera olika vagnsanslutningar, dragkrokssprintar och andra tillbehör och reservdelar till dragkroken på din ATV eller UTV.

Filtrera
87 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 87 produkter
Visar 48 av 87 produkter