Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Statorpackningar

Statorpackning, eller generatorpackning, till ATV och UTV. Fyrhjulingar har i regel en så kallad stator, motsvarande generator på en bil, som är den del som genererar ström till fyrhjulingens elsystem och batteri.

Statorn sitter ofta bakom vänster motorkåpa på din maskin, bakom eventuell dragstart, och ligger normalt i motorolja. Mellan statorns motorkåpa och motorblocket sitter det en packning som ska förhindra olja från att läcka ur motorn.

Statorpackningen brukar vara tillverkad av ett pappersmaterial och behöver du öppna statorkåpan ör att byta stator eller svänghjul som sitter där bakom behöver ofta packningen bytas.

När du byter statorpackning är det viktigt att du skrapar bort alla rester från den gamla packningen på statorkåpan och motorblocket då även små delar av den gamla packningen som ofta sitter fast när man demonterar kåpan sitter kvar och kan orsaka läckage när du monterar ihop maskinen igen.

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter