Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Sadelskum

Sadelskummet är den del av sadeln som gör den mjuk och bekväm att sitta på. Sadelskum är ofta figurskurna för att passa din sadels bottenplatta perfekt och motsvara formen på din originalsadel för att på så sätt passa sadelöverdraget perfekt.

Det finns olika anledningar till att sadelskummet på en fyrhjuling kan behöva bytas ut men den vanligaste verkar vara att möss och andra gnagare har en förkärlek för att äta upp stoppningen i originalsadelskum på fyrhjulingar som står förvarade en längre period.

Har du drabbats av denna olycka kan ett nytt sadelskum vara på sin plats och passa samtidigt på att komplettera med ett nytt sadelöverdrag så minskar du risken för nya inbrottsförsök i din sadel.

Sadelskum finns modell anpassat till flera vanliga typer av fyrhjulingar och det finns även reparationssatser för sadelskum som du kan använda för att fylla i ett hålrum eller skada som uppstått innan du klär om sadeln med ett nytt överdrag.


Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter