Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

SEGWAY

Segway är en kinesisk tillverkare av allt från ATV och UTV fordon till persontransportmedel och el scootrar. Namnet Segway ringer nog en klocka hos många då deras ikoniska, självbalanserade, persontransportfordon som blev omåttligt populära bland kändisar och andra profiler i början av 2000 talet. På senare år har Segway breddat sin portfolio till att inbegripa många typer av fordon där Segway Powersport segmentet är ett av de senaste tillskotten i familjen.

I vårt breda utbud av reservdelar och tillbehör till Segway ATV & UTV hittar du allt du kan tänkas behöva för att reparera eller utrusta din maskin för nya äventyr.

Sök fram rätt delar till din Segway med vår reservdelsväljare och få upp förslag på mängder av passande tillbehör och reservdelar.

Till Segway tillhandahåller vi mängder av reservdelar, serviceprodukter och utrustning som underlättar reparationer eller användandet av din maskin optimalt

Segway Powersports ATV och UTV segment såg dagens ljus i Noden runt 2020/2021 då de första ATV modellerna Snarler AT6 och AT6L (Lång) landade hos återförsäljare och började komma ut till kunder i snabb takt. Mottagandet av Segways modeller har varit övervägande positivt och Segway har haft starka försäljningssiffror från starten, modern teknik, bra prisbild och en grym look har nog varit bidragande faktorer till att modellerna varit populära från lanseringen, att namnet är ett välkänt varumärke sedan många år har säkert bidragit till framgången också.

Segway har i flera av sina modeller teknik som vi inte sett hos andra fyrhjulingstillverkare tidigare i form av appteknik och har från innan de första modellerna ens lanserats hintat om att det kommer en hybriddrivlina som när den lanseras kommer vara den första drivlinan på ATV och UTV modeller som kombinerar bensin och elmotor för vad på pappret ser ut att vara riktigt imponerande prestandasiffror.

Förutom sina ATV modeller har Segway även UTV och SXS modeller vid namn Fugleman och Villain som även om de blivit något försenade i lanseringen nu börjat rulla ut och bidrar till att Segway etablerat sig som en seriös aktör med ett brett modellutbud som passar alla, oavsett om man är ute efter en maskin för arbete, nöje eller både och.

På Atvhuset kan vi hjälpa dig med många reservdelar och tillbehör till din Segway för att du ska kunna serva och reparera din maskin och nyttja den maximalt över lång tid framöver

Populära Segway ATV & UTV Delar