Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

WESSEX

Wessex International: Tradition och Kvalitet i över ett halvt århundrade

Sedan starten för över 55 år sedan har Wessex International varit en bastion för innovation och kvalitet inom tillverkning av slaghackar och gräsklippare. Specialiserade på att utveckla robusta och pålitliga maskiner för fyrhjulingar och UTV:er, har Wessex ständigt lyckats uppfylla och överträffa de professionella användarnas förväntningar.

Wessex engagemang för kvalitet och prestanda syns i varje produkt. Wessex International är vi stolta över sitt arv och förmåga att kombinera traditionella tillverkningsmetoder med modern teknik. Detta unika tillvägagångssätt har inte bara cementerat Wessex position på marknaden utan även försäkrat kunderna om att de investerar i maskiner som är byggda för att hålla.

Varje Wessex-maskin är resultatet av ingående forskning och noggrann design, konstruerad för att hantera de tuffaste arbetsförhållandena och erbjuda oöverträffad hållbarhet. Sortimentet sträcker sig från enklare gräsklippare till avancerade slaghackar, alla anpassade för att möta specifika behov och krav från de mest krävande professionella användarna.

För Wessex är tradition inte bara ett arv, det är en levande del av vår dagliga strävan efter excellens. Välkommen till Wessex International – där kvalitet och tradition går hand i hand för att skapa de bästa maskinerna på marknaden.

Filtrera
60 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 60 produkter
Visar 48 av 60 produkter