ATV Nyheter
ATV Nyheter
ATV Nyheter
ATV Nyheter
Nya Produkter i Sortimentet

Nya Polaris RZR Pro R - En Maverick XR Dödare?

Polaris nya värsting SXS

Publicerat: 2021-12-21
Polaris RZR Pro R
Polaris RZR Pro R
Polaris RZR Pro R
Polaris RZR Pro R
Tidigare i höstas släppte Polaris sin senaste version av sin värsting Side By Side, RZR Pro R, releasen har varit hypad länge, Polaris släppte en video med stuntproffset RJ Andersson och Hoonigan gänget i slutet av Oktober som snabbt fick över en miljon visningar på Youtube där vi fick en första titt på vad vi kunde förvänta oss.

I början av November släpptes så RZR Pro R, den första serietillverkade SxS'en med 4 cylinders motor på 2.0 Liter och 225 hästar från fabrik. Specifikationerna och funktionerna ser lovande ut, eller vad sägs om 73cm fjädringsväg där du kan ställa in fjädringen i 4 lägen från Ride Command displayen beroende på körstil, generator som kan strömförsörja alla elektriska tillbehör du kan tänka dig och 40cm markfrigång för att nämna några.

I dagarna som ledde upp till släppet gick således Can-Am på storoffensiv på Sociala medier där det påpekades att de fortfarande är nummer ett när det kommer till tävlingsresultat med topp meriter från både Dakar och King of The hammers för att nämna några, nu återstår att se hur den nya Polaris modellen står sig mot Can-Am's SxS flaggskepp Maverick X3, i tävlingssammanhang.
Polaris RZR Pro R ligger idag på ett listpris från 31.999$, vad det Svenska priset blir och om modellen kommer saluföras återstår att se. Vi uppmanar alla entusiaster där ute att genast starta en insamling för att köpa loss en bra bit mark någonstans i mellansverige samt ett par miljoner kubik sand så vi kan bygga ett eget Glammis där en SxS av denna kaliber verkligen kommer till sin rätt!

Prisvärda ATV Tändningslås

Nytt sortiment av prisvärda tändningslås till många vanliga fyrhjulingsmodeller!

Publicerat: 2021-12-13
ATV Tändningslås
Nytt sortiment av prisvärda tändningslås till många vanligt förekommande modeller av ATV och UTV.
Nu har vi fått in ett ännu bredare sortiment av prisvärda tändningslås till din ATV, finns till en stor mängd märken och modeller och kommer med kontaktstycken som passar direkt i din original kabelhärva, bara att koppla in och köra!
Tändningslåsen finns till en mängd olika modeller och kommer med två nycklar samt ett skyddande nyckelhölje!
Ett tips är att sätta en mycket färglad, gärna självlysande, nyckelring på din tändningslåsnyckel, de har en förmåga att försvinna spårlöst när man är ute och härjar i skog och mark och då de allra flesta leverantörer av originaldelar inte säljer lösa nycklar eller nyckelämnen till originaltändningslåset på din maskin blir man ofta tvungen att köpa ett helt nytt tändningslås.
Har du drabbats av denna olycka är våra tändingslås ett mycket prisvärt alternativ till original.
ATV Lab Tändningslås

LED Strålkastare till Polaris

Byt ut dina Halogen strålkastare fram på din Polaris!

Publicerat: 2021-12-07
Polaris LED Strålkastare
Nu kan du byta ut dina originalmonterade halogen strålkasatre fram på din polaris mot dessa högeffektiva LED strålkastare från Quad Logic.
Optiskt klara linser med en vattentät tätning och flera LED-lampor. Bakre kylfläns av aluminium leder bort värme för att hålla LED-lamporna svala. Superstarka LED fungerar och ser bra ut.
Strålkasatrna är perfekta för dig som behöver mer ljus och som inte vill göra ingrepp i maskinen och montera extraljus eller för dig som kört sönder en originalstrålkastare.
Quad Logic Led strålkastare till Polaris har en Plug n Play lösning där du monterar strålkastarna i dina befintliga fästen i karossen fram och kopplar in lamporna i din original kabelhärva med modellanpassade kontakstycken, enklare blir det inte!
Spana in lamporna nedan, lamporna är på gång in i sortimentet men är du otålig och vill beställa direkt så mejlar du oss bara så plockar vi hem dem åt dig!

Automatisk Backljus till Yamaha Grizzly & Kodiak

Detta borde alla Yamaha ATV ägare skaffa!

Publicerat: 2021-12-02
Backljus Yamaha ATV
Backljus Yamaha ATV
Grymt tillbehör till alla som köra Yamaha Grizzly eller Kodiak ATV!
Automatiskt backljus till Yamaha från Powermadd, ett komplet tkit som du kopplar in på din fyrhjulings bakgivare och ger dig ett kraftigt backljus så fort som du lägger i backväxeln, vid körning i mörker och speciellt vid snöplogning eller tillkoppling av släpvagn eller andra redskap underlättar detta kit arbetet otroligt mycket.
Kittet består av en kabelsats som du kopplar in på din fyrhjulings backgivare samt en manuell strömbrytare som låter dig sköta backljuste manuellt vid behov, för sjävla ljuset får du en kraftig LED lampa på 800 Lumen emd bred ljusbild som ger god uppsikt bakåt och enormt lång livslängd på uppåt 30.000 timmar.
Detta tillbehör borde ligga högst upp på önskelistan för alla som kör Yamaha Grizzly eller Kodiak, passar alla Grizzly och kodiak ATV modeller från årsmodell 2002 och fram.
Kommer in i lager i början av 2022

Moose Aggro Replacement Vinschar

Prisvärda "Nakna" vinschar för dig som bara behöver en ny vinschenhet.

Publicerat: 2021-11-23
Moose Aggro Vinschar
Nya prisvärda utbutesvinschar från Moose i flera storlekar för att passa alla behov. En utbytes eller replacement vinsch är en "Naken" vinsch utan monteringsdetaljer, vajer, kablar eller andra detaljer som vanligtvis medföljer en komplett vinsch.
Dessa vinschar är utmärkta dör dig som brännt eller slitit ut din originalvinsch och endast vill byta själva vinschenheten mot en ny men behålla befintligt kablage och flytta över vinschvajer, vinschkrok och linstyrning etc.
Har du sedan tidigare en relästyrd ATV/UTV vinsch kan du med enkelhet byta ut denna mot en Moose Aggro eller annan Replacement vinsch.
Moose Aggro vinscharna finns med tre olika dragkapaciteter från 2500 till 4500 LBS, 2500 och 3500 vinschen har standard hålbild 76x124 för vanliga ATV vinschfästen medans 4500 vinschen har något bredare hålbild för UTV vinschfästen 76,2x167,4mm

Ovan hålbilder är standardiserade i branchen och alla vanligt förekommande vinschar med 4st infästningspunkter har denna hålbild för att passa i original elelr eftermakrnads vinschfästen. 76x124mm betyder att vincshens "fötter" har ett infästningsmått på 76mm center till center åt ena hållet och 124mm center till center åt andra hållet.

Lär dig mer om vinschmontering i vår vinschguide och spana in dem nya Moose Aggro Vinscharna.

Lastracksförhöjning Till Can-Am & Polaris 6x6

Säkrar lasten och föraren!

Publicerat: 2021-11-22
Flakförhöjning  Polaris
Flakförhöjning Can am
Smarta tillbehör till din Polaris eller Can-Am 6x6 som låter dig transportera mer last bak på flaket på ett säkrare sätt.

Lastracksförhöjningarna är tillverkade i kraftigt pulverlackat stål med 25mm rörprofil och ger flaket bak högre sidor samt ett starkt och förhöjt nät mot föraren för att undvika skador om lasten skulle lossa eller flytta sig vid plötslig inbromsning eller körning i kuperad terräng.

Förhöjningarna finns till både Can-Am Outlander 6x6 modeller samt Polaris Big Boss 570 & 800 6x6 och kommer komplett med monteringsdetaljer samt instruktioner.

Warn Epic Linförare

Episk linförare från Warn

Publicerat: 2021-11-18
Warn Epic Syntetlina Kit
Ny linförare för syntetlina från Warn i grymt snyggt utförande, finns både som komplett kit med Warns Spydura syntetiska lina och monteringsdetaljer eller som lös linförare.
Linföraren passar alla vanligt förekommande ATV Vinschar på marknaden och har ett infästningsmått på 124mm cc mellan bulthålen vilket är standard på de allra flesta ATV vinschfästen på marknaden mellan 1500-3500LBS. Bara UTV Vinschar som ofta är 4500 LBS och uppåt har en bredare linförare.
En Syntetisk lina har oftast samma dragstyrka eller högre än motsvarande stålvajer och har fördelarna av att vara enklare och bekvämare att arbeta med och linan flyter även i vatten vilket kan vara en fördel om du sitter riktigt illa till eller ska vinscha upp en båt eller brygga.
Spana in Warns nya linförare och Syntetlin kit, kanske das att uppgradera och få en ny sjyst look samtidigt?

ATV Vinsch Auto Stop Kit

Grymt tillbehör för att minimera skador på vinschen

Publicerat: 2021-11-18
Vinsch Auto Stop
Nyhet från Kolpin, kit för automatisk stopp av vinschen när vinschvajerdämparen når linföraren.

Perfekt tillbehör för dig som inte vill riskera att dra in vinschkroken i linföraren och potentiellt förstöra vinschen, passar utmärkt när man plogar snö och inte vill lyfta snöbladet för högt, när vinschvajerdämparen i kittet når linföraren stannar vinschen automatiskt.

Anpassad för Kolpin vinschrelän med kontaktstycke men går att anpassa för att passa alla vinschrelän på marknaden med två kablar för styrström och en vinschknapp men två styrkablar.
Linföraren passar alla vanligt förekommande ATV Vinschfästen med ett CC mått på 124mm vilket är standard på de flesta vinschfästen.

Fungerar endast med Syntetiska/Nylonvinschlinor.

Rammy 120 PRO Snöslunga

Nu med ännu kraftigare motor!

Publierad: 2021-11-16
Rammy 120 ATV PRO Snöslunga
Rammy 120 ATV PRO Snöslunga
Rammy 120 ATV PRO Snöslunga
Ny Snöslunga från Rammy med större och starkare motor än tidigare för ännu högre snöröjningskapacitet. Rammy har till säsongen 2021 tagit fram en uppgraderad version av sin populära snösluna med en Briggs & Stratton 2100 Winter Series motor på 420 Kubik vilket är ett steg upp från den tidigare motorn på 305 kubik.
Med den ökade styrkan får du högre snöröjningskapacitet och även möjlighet att bredda snöslungan med vingar för totalt 140 eller ända upp till 155cm arbetsbredd.
Som standard är Snöslungan 120cm bred ( 118cm effektic arbetsbredd) och kommer utrustad med Elstart förinkoppling till 230v/Eluttag samt elektriskt styrd vinkel och rotation av utkastaren från förarplatsen.
Rammys slungor monteras mitt under din ATV och passar alla plogfästen på marknaden, om din ATV tidigare är utrustad med ett centermonterat plogfäste kan du koppla Rammys snöslunga direkt på detta, om du inte har Plogfäste skickar vi med ett fäste i slungan.

Växelförararm Till Polaris

Mycket högre kvalitet än original

Publicerat 2021-11-10
Växelförararm Polaris
Växelförararm Polaris
Nytt i sortimentet, växelförararmar till Polaris ATV & UTV av högre kvalitet än original.
Quad Logic har tagit fram en serie med växelförararmar till Polaris för att avhjälpa problemet på orginaldelen som lätt slits ut i splinsen vilket orsakar glapp i växlingen eller i värsta fall att du blir stående i skogen utan att kunna byta växel.

Medans originaldelen är tillverkad i aluminum är Quad Logic växelförararm till Polaris är tillverkad i Heavy Duty stål samt zinc behandlade för maximal livsläng.
Även om din befintliga växelförar arm inte börjat glappa än kan det vara värt att investera i en Heavy Duty variant för att förhindra framtida problem.

Nya Bandsatser

Enklara än någonsin att köpa bandsatser!

Publicerat: 2021-11-04
Bandsats ATV
Bandsats ATV
Bandsats ATV
Lagom till vintersäsongen startar på riktigt har vi uppdaterat vårt utbud av bandsatser till ATV och UTV. Sedan många år har vi haft Camso / Camoplast bandsatser i sortimentet men till i år har vi gjort det enklare än någonsin att sortera fram rätt bandsats till din fyrhjuling.
Vi har laggt upp den mest populära bandsatserna komplett med monteringssats så att du snabbt och enkelt skall kunna sortera fram vilken bandsats som passar just din maskin, sök på ditt registeringsnummer direkt på sidan eller filtrera fram rätt modell genom att välja Märke, modell och årsmodell i vår reservdelsväljare längst upp på sidan.

Vi har tagit fram kompletta kit med band och monteringssats till de vanligaste fyrhjulingarna och UTV modellerna på marknaden men i Camsos sortiment av monteringssatser och band finns det hundratals fästen att välja på så saknar du färdig sats till din maskin så kontakta oss så plockar vi ihop ett färdigt kit till dig.
Förutom bandsatserna har vi ett stort utbud av slitage och reservdelar till Camsos bandsatser för snabba leveranser över hela Sverige
Ta även en titt i vår nya Bandsats Guide där det står mycket som kan vara bra att veta inför köp av ny eller begagnad bandsats.

CF Moto C Force 850XC GREY EDITION

Ny Version - 10.000kr Billigare

Publicerat: 2021-11-01
CF Moto 850
CF Moto 850
Nu har en ny version av det populära kraftpaketet C Force 850 XC släppts och vi har precis börjat få in modellen i lager. CF Moto C Force 850 XC Grey Edition är i grunden samma maskin som den tidigare men i ett mer avskalat utförande med enklare stötdämpare och bakre differential.
Trots sitt lägre pris har Grey Edition fortfarande allt som krävs för dig som både vill ut i skogen och nöjesköra samt utföra arbete som snöplogning eller liknande.
Utrustad som standard med in och urkopplingsbar fyrhjulsdrift och differentialspärr, automatisk växellåda med hög och lågväxel samt en frontmonterad vinsch med 3500 LBS dragkraft klarar denna fyrhjuling alla sysslor du kan tänkas vilja utföra, med sin 850 kubiks motor levererar dessutom maskinen tillräckligt med kraft för att göra turen till badplatsen eller på skogsvägen till ett rent nöje.
CF Moto C-Force 850 XC finns som Traktor B eller Terrängregistrerad.