Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

UTV

UTV står för Utility Terrain Vehicle och är precis som namnet antyder ett fordon anpassat för arbete med användaren i åtanke. Här får du ett fordon som är enkelt att ta sig i och ur, där du sitter säkert skyddad av en skyddsbur och har oftast goda lastmöjligheter i form av ett flak.

Samtidigt delar en UTV alla fördelar med en ATV när det kommer till att enkelt manövrera fordonet i skog och mark eller utöva arbete hemma på gården eller på arbetsplatsen. Inte undra på att UTV växer sig starkare år för år och idag är en favorit bland många!

Hos oss hittar du maskiner från CF Moto, Hisun & Arctic Cat, självklart har vi alla reservdelar & tillbehör till alla fordon vi säljer och utför Service i vår Verkstad i Göteborg!Frakt

Fast Frakt 1495:- Över Hela Sverige!

Hemleverans Med Avisering!

Finansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 24 Månader
Avbetalning 12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant
Leasing till företag upp till 36mån

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


Hos oss på ATV Huset hittar du ett stort utbud av fyrhjulingar, UTV och Quad i olika prisklasser och storlekar för att passa alla behov och plånböcker! Vi har sålt fyrhjulingar i vår butik i Göteborg och på nätet sedan 2003 och har stor erfarenhet och kunskap om alla märken vi säljer. 

Vår butik i Mölndal är alltid till bredden full av nya och begagnade ATV och UTV för dig som vill komma in och känna och klämma innan du bestämmer dig, för dig som bor långt ifrån oss står vi alltid redo att hjälpa dig välja rätt maskin för dina behov via telefon eller e-post, sedan skickar vi självklart hem din ATV körklar till dig! 

Vi säljer bara fyrhjulingar och UTV från kända varumärken med stora importörer bakom som står för bra garantiner, god reservdelstillgång och support över hela Sverige för att du skall kunna gör ett tryggt och bra köp oavsett om du bor i närheten eller långt ifrån oss.

Balnd våra varumärken hittar du idag Suzuki, Arctic Cat, CF Moto, SMC, Hisun, mfl och vi tillhandahåller även reservdelar och tillbehör till samtliga andra märken vi sålt tidigare såsom TGB, Goes, Dinli, Kymco Mfl. För oss är något av det viktigaste att tänka på när man köper en ny eller begagnad ATV att man skall kunna få tag i reservdelar även när maskinen börjar få några år på nacken, därför jobbar vi endast med stabila importörer som kan säkerställa en god reservdelshantering.

Vi står alltid redo att hjälpa dig välja rätt ATV för dig och dina behov så oavsett vart du bor är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig på vägen!

För svar på vanliga frågor kan du kolla in våran ATV Guide! ATV Guide - klicka här!