Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Handtagsvärme

Handtagsvärme och andra värmeprodukter som underlättar arbetet vintertid, perfekt hjälpmedel vid snöplogning eller andra statiska arbeten för att hålla värmen uppe i händer och fingrar.

Vi har noggrant valt ut vilka varianter av handtagsvärme vi har i vårt sortiment efter vad vi vet fungerar och vad som erbjuder bäst kvalitet och komfort för händerna. 

Läs mer och se instruktionsvideor för ATV Handvärme-Klicka här


Handtagsvärme ATV, UTV & MC

Hand och tumgasvärme är ett av de absolut populäraste tillbehören till fyrhjulingar vintertid, alla som har kört sin atv på vintern vet hur snabbt du blir kall om händerna och tummen och hur mycket otrevligare upplevelsen blir när du fryser. Det finns många orsakaer till varför det kan vara en bra idé att investera i hand och tumgasvärme, tillexempel:

  • Vid Snöplogning: Använder du din ATV för att ploga kommersiellt eller hemma på gården är du speciellt utsatt då du sitter still större delen av tiden med händerna och speciellt tummen i en statisk position, det dröjjer inte länge tills du börjar frysa och snart känner du inte fingrarna alls vilket resulterar i både obekväm och farlig körning. Med hand och tumgasvärme ser du snabbt till att hålla kylan i händerna borta, både Symtec och Broncos handtagsvärmare ger ordentligt med värme även vid ordentlig kyla.
  • Vid Nöjjeskörning: Är du ute och kör din ATV i skog och mark på vintern märker du snabbt hur kall om händerna du blir av fartvinden, även om du rör dig en del i sadeln för att parera terrängen så är tummens position även vid denna typ av körning tämligen statisk vilket snabbt gö färden obekväm. Med handtags och tumgasvärme monterat på din fyrhjuling håller du händerna varma och behöver samtidigt inte ha på de allra tjockaste handskarna vilket underlättar när du vill komma åt regalgen p åstyret på din ATV.
Vanliga frågor:
  • Kan min ATV ha handtagsvärme? - Ja, våra handtagsvärmare passar i princip alla fyrhjulingar som finns, de passar alla maskiner med 22mm styre (standard på alla fyrhjulingar) som har batteri.
  • Skall jag välja med eller utan tumgasvärme? - Skall du köra mycket lågintensiv körning, plogning och arbete mm där du inte jobbar tillräckligt med kroppen för att få upp värme i hela kroppen rekommenderar vi handtagsvärme med tumgasvärme, kör du aktivt för nöjjes skull i skog och mark och får upp lite flås när du kör kan rena handtagsvärme vara att föredra som hjälp på traven innan blodcirkulationen kommit igång ordentligt.
  • Blir det tillräckligt varmt? Ja! Både Broncos och Symtecs handtagsvärme har ordentligt med kräm och ser till att hålla dig varm om händerna även vid många minusgrader, kör du te.x Symtec 2 eller 4-Zons värme på max effekt så bränner du dig nästan om händerna om du inte har handskar på dig.

Handtagsvärme Info:

Handtagsvärme montering

De flesta handtagsvärmare monteras på snarlika sätt

Du börjar med att demontera dina befintliga handtagsvärme, skär isär dem eller tryck av dem med ett tryckluftsmunstycke från en kompressor. Gör rent ytan på styret där de gamla handtagen satt.

Montera sedan de nya handtagen med värme, kolla så att du monterar rätt handtag på rätt sida beroende p åvart du vill placera kontrollboxen eller strömbrytaren. Hantagen monteras fast antingen med handtagslim eller skruvas fast med insexskruvarna som sitter i handtagen (endast Lock-On varaianterna)

Efter att du monterat handtagen ansluter du dessa med kontaktstyckena till kontrollboxen eller strömbrytaren, placera därefter denna på styret eller i anslutning till förarplatsen.

Anslut sedan kontrollboxen/strömbrytaren till batteriet eller annan 12-volts källa på din ATV samt Jord, sårare än så är det inte!

Symtec 2/4-Zons Montering.

Handtagsvärme Användning

I alla våra handtagsvärmesatser ingår någon form av kontrollbox eller strömbrytare för att du skall kunna aktivera och avaktivera handtagsvärmen på din ATV, i de lite mer avancerade kitten ingår en digital kontrollbox i vilken du kan bestämma värmen i handtagen och tumvärmeelementet i olika steg, i de enklare varaianterna kan man ofta välja mellan Hög eller Låg effekt.

På Broncos handtags/tumgasvärme 77-08316-3 kan du bestämma värmen i fyra olika steg för händer och tumme. 

I Symtecs 2 & 4 Zons handtagsvärme kan du bestämma värmen i tummen och händerna individuellt i 5 steg.

Bästsäljande Handtagsvärme