Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140 SAF-XJ 1L

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba LeveranserCastrol Syntrax Limited Slip 75W-140 För Differentialer med lameller

Lagerstatus Webblager

:

Beställningsvara

Lagervaror skickas samma dag vid order innan kl 07:00.

Beställningsvaror beställs från leverantör och levereras normalt ut från vårt lager inom 4-6 arbetsdagar. Om varan mot förmodan har längre leveranstid kontaktar vi dig omgående.

Vi har erkänt snabba leveranser på allt vi säljer!

Butikslager (Göteborg/Mölndal):

Beställningsvara

436 kr (Inkl. moms)
Artikelnummer: 55-448-001

Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140 är en helsyntetisk hypoidolja för bruk i både konventionella differentialer och slirbromsdifferentialer. Den ger utomordentliga egenskaper i tävlingsfordon utrustade med slirbromsdifferential.

Är godkänd för BMW M-serie och Mercedes Benz AMG slirbromsdifferentialer.

API GL-5, MB-Approval 235.61, ZF TE-ML 05D, 12D, 16G, 21D, BMW LS Rear Axles.

Specifikationer

SAE 75W-140

API GL-5, MB-Approval 235.61, ZF TE-ML 05D, 12D, 16G, 21D, BMW LS Rear Axles.

1 Liter

 

Tänk på! Differentialerna / Slutväxlarna sitter monterade mellan hjulen fram och bak på fyrhjulingar och är där som drivaxlarna från hjulen på din 2/4 hjulsdrivna ATV går in i. De flesta fyrhjulingars diffar/slutväxlar består endast av en enkel vinkelväxel som ofta är stel bak och i och urkopplingsbar fram. I dessa fall kan en vanlig diff/slutväxelolja typ 75W-90 med klassificering GL 3/4/5 användas.

Det  förekommer däremot  fyrhjulingar med lamellbromsar, lamelldifferentialer och andra typer av diffar/slutväxlar med komponenter i sig som kräver speciella additiv, i dessa slutväxlar måste man använda sig av diff/slutväxel olja med dessa speciella additiv. Ett vanligt sådant additiv är LS ( Limited Slip ) som förekommer i många differentialer som har lamellbroms eller momentavknnande funktioner.

Är du osäker vilken olja din fyrhjulingen eller UTV kräver? Kolla in vår oljeleverantörs Olje Väljar Guider, Klicka Här!, Eller kontakta oss så hjälper vi dig på vägen!

Kolla alltid din användarmanual för att se vilka specifikationer och volymer som krävs för just din maskin.

Läs mer

 Fraktfritt Över 1000:- 
 Öppet Köp 14 Dagar 
 Snabba Leveranser