Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Hitta Reservdelar

 
 
 


Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Kylare & Kylfläkt

Kylare & Kylfläkt

Läs mer

Sortera fram rätt kylfläkt till din ATV eller Quad med vår reservdelssökfunktion(...)

välj märke, årsmodell och modell på din ATV i drop-listorna ovan för att sortera fram rätt kylfläkt till din fyrhjuling.

ATV Huset tillhandahåller reservdelar till alla kända ATV & UTV Märken och modeller, Hittar du inte delarna du söker på vår hemsida? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Handla OnlineBeställ Via Telefon 031-773 99 10 |  Beställ Via E-Post Tillbehor@atvhuset.se


Felsök Kylfläkt och Kyltemperaturgivare

Kylfläkten har som uppgift att kyla kylvattnet i kylaren på din ATV när temperaturen blir hög, startar inte kylfläkten kommer maskinen gå varm och koka. Motorn kan också ta skada av detta.

(Vanligaste felet) Felsök Kyltemperaturgivare - Startar inte fläkten på din ATV/UTV även när fordonet blir varmt? Enklaste sättet att felsöka temperaturgivaren som sitter i kylet är att lossa kontaktstycket som sitter på givaren och bygla detta, startar kylfläkten och går konstant nu så är tempgivaren med stor sannolikhet trasig. Startar inte kylfläkten ändå kan den vara relästyrd och det kan då vara fel på relät (ovanligt) eller så är själva kylfläkten trasig och måste bytas.

Felsök Kylfläkt - Startar inte fläkten trots att du testat att bygla tempgivaren eller bytt temprgivare är fläkten troligtvis trasig, koppla loss kontaktstycket till fläkten och lägg 12v direkt från batteriet (+/-) till fläktens kontaktstycke ( vet du inte vad som är +/- i kontaktstycket så händer inte mer än att fläkten snurrar åt fel håll om du kopplar "fel") startar inte fläkten trots detta så är fläktmotorn troligtvis trasig.