Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

CF MOTO

CF Moto är idag en av världens största tillverkare av ATV och UTV offroadfordon med ett stort utbud av fyrhjulingar från 400 kubik upp till 1000 kubik.

I vårt breda utbud av reservdelar och tillbehör till CF Moto ATV och UTV hittar du allt du kan tänkas behöva för att reparera eller utrusta din maskin för nya äventyr.

Sök fram rätt delar till din CF Moto med vår reservdelsväljare och få upp förslag på mängder av passande tillbehör och reservdelar.

Till CF Moto tillhandahåller vi mängder av reservdelar, serviceprodukter och utrustning som underlättar reparationer eller användandet av din maskin optimalt.

CF Moto har funnits sedan 2007 och är idag Nordens mest sålda fyrhjulingsmärke med tusentals sålda maskiner genom åren. Med sitt breda modellprogram av fyrhjulingar har CF Moto verkligen slagit igenom som en tillverkare många idag ser som en riktig utmanare till mer etablerade märken.

Olikt många mindre Kinesiska märken som kommit och gått över åren har CF Moto hållit sig kvar på marknaden och ständigt tagit större och större marknadsandelar, detta har de kunnat göra då de producerat prisvärda och pålitliga maskinermed bra funktioner genom åren som backats upp av en stark agentur som hela tiden kunnat tillhandahålla reservdelar och support.

Det som började med en enkel 500 kubiks modell i CF Moto Allroad 500 och 500 Edition har idag utvecklats till ett komplett utbud av maskiner mellan 450 till 100 kubik anpassade för både nytta och nöje.

Idag är CF Moto en av ärldens största ATV tillverkare och licenstillverkade även fordon från kända MC producenter som KTM och har försäljning över hela Världen.

I CF’s breda modellutbud hittar du idag ATV modellerna i C-Force Serien där du kan välja mellan 450 upp till 1000 kubiks maskiner, U-Force Serien av UTV modeller för dig som behöver en pålitlig och robust arbetshäst till gården eller Z-Force Serien av sportiga SXS maskiner för rolig buskörning på grusväg eller i skogen.

På Atvhuset har vi lång erfarenhet av CF Moto ATV och kan hjälpa dig med många reservdelar och tillbehör för att du ska kunna serva och reparera din maskin för att kunna nyttja den maximalt över lång tid framöver.

Populära CF Moto Delar
Filtrera
608 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 608 produkter
Visar 48 av 608 produkter