Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

LINHAI

Linhai är en global tillverkare av fyrhjulingar och UTV fordon för nöje och arbete.

I vårt breda utbud av reservdelar och tillbehör till Linhai ATV och UTV hittar du allt du kan tänkas behöva för att reparera eller utrusta din maskin för nya äventyr.

Sök fram rätt delar till din Linhai med vår reservdelsväljare och få upp förslag på mängder av passande tillbehör och reservdelar.

Till Linhai tillhandahåller vi mängder av reservdelar, serviceprodukter och utrustning som underlättar reparationer eller användandet av din maskin optimalt.

Linhai är en tillverkare som har tillverkat motorer och utrustning sedan 1950 talet i olika omfattning och inriktningar. Företaget är kinesiskt och har framgångsrikt producerat två och fyrtaktsmotorer till arbetsredskap, generatorer, pumpar och fordon i storlek mellan 20 och 700 kubik genom åren. I Norden har Linhai sålt fyrhjulingar sedan början på 2000 talet och rönt ganska stora framgångar i försäljningssiffror med sina prisvärda 300 kubiks maskiner med både två och fyrhjulsdrift. Först på senare år har Linhai tagit stora steg när det kommer till stabilitet i generalagenter och fått ny fart i utvecklingen av modellprogrammet och teknikutbudet för att matcha andra stora aktörer på marknaden.

Idag har Linhai ett brett utbud av ATV och UTV modeller som sträcker sig mellan enkla och prisvärda instegsmodeller i deras 300 4x4 och 300 Promax Modeller som är överkomliga både i pris och storlek men har även breddat sig till att erbjuda toppklass modeller med moderna funktioner som elektronisk styrservo och bränsleinsprutning, digitala displayer och on-demand fyrhjulsdrift på deras större modeller.

På Atvhuset har vi lång erfarenhet av Linhai ATV och kan hjälpa dig med många reservdelar och tillbehör för att du ska kunna serva och reparera din maskin för att kunna nyttja den maximalt över lång tid framöver.

Populära Linhai Delar
Filtrera (0)
Visar 20 produkter
Visar 20 av 20 produkter