Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

HONDA

Reservdelar och tillbehör till Honda fyrhjulingar. Sök i reservdels väljaren för att se fler produkter. Vi lagerför de vanligaste servicedetaljer till Honda TRX. Allt från 250 till 500 och 680 modeller.

I vårt breda utbud av reservdelar och tillbehör till Honda ATV & UTV hittar du allt du kan tänkas behöva för att reparera eller utrusta din maskin för nya äventyr.

Sök fram rätt delar till din Honda med vår reservdelsväljare och få upp förslag på mängder av passande tillbehör och reservdelar.

Till Honda tillhandahåller vi mängder av reservdelar, serviceprodukter och utrustning som underlättar reparationer eller användandet av din maskin optimalt

 

Vad betyder beteckningarna på Honda fyrhjulingar?  

Här är en sammanfattande förklaring:

TRX eller Fourtrax är samma sak.

TM 2wd, manuell växellåda T

E 2wd, elektrisk växling

FM 4wd, manuell växling

FE 4wd, elektrisk växling

FA 4wd, automatväxel

FPA 4wd, servostyrning, automatväxel

 FPE 4wd, servostyrning, elektrisk växling

FPM 4wd, servostyrning, manuell växling

Honda är en av den äldsta tillverkaren av fyrhjulingar på marknaden men deras första fordon för arbete hemma på gården var faktiskt trehjulingar, Honda ATC modellerna har blivit smått ikoniska och ägare till dessa håller hårt i dem idag då de håller högt samlarvärde i gott skick.

Hondas modeller har över åren framför allt kännetecknats av den stela bakaxeln som hos många är det självklara valet vid körning med tung last i terräng. På senare år har flera Honda modeller kommit med delad bakaxel, så kallat IRS, som komplement med modeller med stel axel har hela tiden funnits för den som velat ha detta.

Hondas Foreman, Rancher och Rubicon modeller har funnits i flera olika storlekar och utföranden genom åren men idag är det framförallt Honas 420 och 500 kubiks maskiner som säljs på ATV Sidan. Förutom sin stela bakaxel har Honda som enda fyrhjulingstillverkare en motor med hydrostatisk växellåda och med automatisk eller semiautomatisk växling.

Överlag har Honda sedan start erbjudit otroligt robusta maskiner för renodlat arbete, medans du såklart kan ta din Honda ut på härliga turer i skogen är det framförallt i arbete som en Honda glänser, urstarka maskiner med helt otrolig hållbarhet och pålitlighet är vad du får när du väljer en ny eller begagnad Honda Foreman eller Rancher ATV.

Förutom sina fyrhjulingsmodeller har Honda även ett UTV program i form av Talon och Pioneer men dessa modeller har hittills inte fått fäste eller sålts i någon utsträckning i Norden.

På Atvhuset har vi lång erfarenhet av Honda ATV och kan hjälpa dig med många reservdelar och tillbehör för att du ska kunna serva och reparera din maskin för att kunna nyttja den maximalt över lång tid framöver.

 

 

 

 

 

 

Populära Honda ATV Delar
Filtrera
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 34 produkter
Visar 34 av 34 produkter