Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

GOES

Goes ATV är en väl etablerad tillverkare av fyrhjulingar och UTV modeller som har sålts länge i Norden. I Modellprogrammet finner du flera populära fyrhjulingsmodeller från 300 kubik och upp.

I vårt breda utbud av reservdelar och tillbehör till Goes ATV och UTV hittar du allt du kan tänkas behöva för att reparera eller utrusta din maskin för nya äventyr.

Sök fram rätt delar till din Goes med vår reservdelsväljare och få upp förslag på mängder av passande tillbehör och reservdelar.

Till Goes tillhandahåller vi mängder av reservdelar, serviceprodukter och utrustning som underlättar reparationer eller användandet av din maskin optimalt.

Goes är ett franskt företag som specialiserat sig på att producera prisvärda fyrhjulingar för arbete och nöjeskörning. Goes har genom åren stått bakom några av de mest sålda ATV modellerna genom åren där Goes 520 sticker ut som en maskin som under några år blev hela Nordens folk ATV.

Goes har idag flera modeller i sitt utbud för att passa både enklare arbete och persontransport såväl som effektstarkare maskiner för dig som vill kombinera nytta med nöje.

Nästan alla Fyrhjulingar från Goes är producerade i samarbete med större motorproducenter och det är en av anledningarna till att Ges kan hålla ett konkurrenskraftigt pris på sin maskiner, länge hade Goes och CF Moto ett nära samarbete och många Goes modeller som Goes 520, 525 och 625 delar många delar med CF Moto maskiner, på senare år har Goes även samarbetat med Loncin för att producera nästa generations ATV och UTV modeller.

På Atvhuset har vi lång erfarenhet av Goes ATV och kan hjälpa dig med många reservdelar och tillbehör för att du ska kunna serva och reparera din maskin för att kunna nyttja den maximalt över lång tid framöver.

Populära Goes ATV Delar
Filtrera
12 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 12 produkter