Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

DRAX

Mopedmärket DRAX grundades i Stockholm av två långvariga vänner och branschveteraner. DRAX är resultatet av gemensamma värderingar och en vision att utveckla något mer än en vanlig skoter. En skoter som står för frihet och vänskap i kombination med en snygg och trendig design. TRADITIONELL Våra traditionella skotrar går på bensin. De är massor av kul för alla som är intresserade av motorer, såväl som lätta att använda för nybörjare. Vi har moderna motorer med 4-takts. Vi minimerar miljöpåverkan och maximerar prestanda så mycket som möjligt. Vi har EURO4-certifikat i vårt sortiment. ELEKTRISK Så mycket som vi älskar våra traditionella skotrar tror vi att framtiden är elektrisk. Med lite eller inget underhåll, snabb acceleration och de senaste prylarna vi ger dig framtiden nu. Alla våra modeller har avtagbart litiumjonbatteri för enkel laddning.
Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter